|
ATeş ishal kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özlemakdag ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özlemakdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2018 Saat 20:10 |
Hocam iyi akşamlar dün sabaha karşı kusma ishal ve yüksek ateşle uyandık... bugün doktora gittik kan testlerimiz yapıldı doktorumuz sonuçlara bakıp Yüksek oranda bağırsak enfeksiyonu olduğunu söyledi ben sonucu sizinde görmenizi istedim çünkü doktor antibiyotik ve tribudat verdi ben size danışmadan ilaçlara başlamak istemedim.. değerlendirirseniz çok sevinirim...glukoz 134,2...üre 43,6...wbc 24,6.... lymph 12,1... neut 20,86..eo 0,01.. hgb 14,1.. mcv 77,6.. mch 26,8... pct 0,33... rdw-sd 35,6... mono% 3
|
|
![]() |
|
özlemakdag ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özlemakdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu arada 28 aylık, 15 kiloyuz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Asiri ishal ve kusmadan dolayi, kan koyulasmis, ve BUTUN kan degerleri yuksek cikmis… Misal; Bu yas icin, HGB icin, en ust sinir: 13,0g/dL dir.. Sizde o yuzden, HGB:14,1 cikmis!!! Bol su icirin, sakin ilac vermeyin, aninda ates duser.. HICBIR ilaci kulanmayin… NOT: Hadi kotumser dusunelim, barsak enfeksiyonu ile beraber; Bogaz iltihabi olsun!!! Ates yaninda, cok pis agiz KOKUSU ve Dilin tamamini kaplayan, kirli beyaz-Sari PAS tabakasi yoksa; bogaz iltihabi da YOK demektir. Ne muthis doktor!!! "....Yüksek oranda bağırsak enfeksiyonu olduğunu söyledi .." Ne diyelim, Turkiye'deki "muhtesem" Tip egitiminin sonuclari!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|