|
Dışkıyı silerken kan |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
yesimuzman ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yesimuzman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2018 Saat 18:26 |
Kadir bey merhaba,
Oğlum 2009 doğumlu. 9 yaşında. 140 cm boy ve 50 kg. Şehir dışında misafirlikteyiz bir süredir. Bugün öğlen tuvalete gittikten sonra musluğa filan yetişemeyincepopo temizliği konusunda benden yardım istedi. Poposunu sildiğimde mendile hafif kan geldi. Dışkısının kıvam ve renginde sorun yoktu. Bu kanın makattan mıyoksa dışkıdan mı geldiğinianlayamadım. Bu zaman zaman karşılaştığım ancak nadir bir durum.Sık kabız olan bir çocuk da değil. Ancakçok fazla gaz çıkarıyor. Bazenkokulubazenkokusuz.Gündee15-20ekezgaz çıkarıyor neredeyse. Bunun dışında bir sıkıntı yok. Ancak bu kan biraz canımı sıktı. Sizce önemli bir durummu?uGastroenterelojiye gidip test yaptır malı mıyım u
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Biraz sertce(!) sildiniz ise, sizden bile gelebilir... Takip edin, muhim bir sey oldugunu zannetmiyorum.. Silerken mutlaka; islak silin..
|
|
![]() |
|
yesimuzman ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yesimuzman
Kadir bey çok teşekkür ederim cevabınız için. İyiki varsınız. Mühim birşey olmadığını düşünmeniz biraz olsun içimi rahatlattı. Bu böyle devam edebilir mi yada geçici birşey mi? Takip edeceğim dediğiniz gibi. Böyle bir durumun mühim bir şeyin işareti olması söz konusu olabilir mi ilerleyen Süreçte? Biyopsi alınması kolonoskopi yapılması vs. Gibi şeyler çıkıyor İnternette Karşıma. O yüzden endişelendim açıkçası.Bu yaşta böyle şeyler olabilir mi diye?
Tekrar teşekkür ederim anlayışınız ve desteğiniz için. Sevgiler ve Saygılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN Turkce sitelere itibar etmeyin.. Onlarin hepsinde, olabilecek en kotu ihtimalleri yazarlar ki; hemen doktorlara kosasiniz… 1-2 gun , kaka yaptiktan sonra, silmeyin, su ile temizleyin, bakalim kanama devam edecekmi?? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yesimuzman
Tamam Kadir bey dediğiniz gibi yapacağım ve takip edeceğim. Çok teşekkür ederim.
Saygılarımla
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yesimuzman
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yesimuzman
Kadir bey merhaba
İyi hafta sonları diliyorum size. Dediğiniz gibi 2-3 gün takip ettim. Su ile yıkayıp çok hafif kuruladım her tuvalete çıktığında. Kan gelmedi. Dediğiniz gibi belki ben sert silmiş olabilirim farkında olmadan. Başka yapmam yada takip etmem gereken birşey var mı? Pimpiriklik etmeme ve gerek yok sanırım (mı) ? Bir de Kadir bey, önceki mailimde de bahsetmiştim çok fazla gaz çıkarması Konusunda.Günde 15-20 kez Neredeyse. Bu normal mi? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim Saygılarımla |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sekerli ve nisastali gidalari azaltin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|