|
Cam parcasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2018 Saat 10:17 |
Merhaba hocam,dün ayağıma çok minik gözle bile zor gözüken bi cam parçacığı battı ufak bir kesi oluştu cımbızla almaya çalıştım.hatta yürüdüm bişe yok gibiydi ama sonra sanki ayağıma biseler batiyo gibi his oluştu.tekrar baktım bişe yok kanama yok şişme yok elimle bastiriyorum hisseder miyim diye ama o da yok..Bugün bişe yok gibi ya da şöyle yazayım kafamda cam parçacığının sanki ayağımın icinde dolaştığını düşünüyorum.acaba cam parçacığı kalsa belli eder mı?Acile gideyim mı hocam?Cevabınızı göre hareket edecek.Saygilar
Düzenleyen cemcivan - 04 Ağu 2018 Saat 10:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her hangi bir yabanci isim, vucut icinde dolasmaz.. Cam parcasi deri altinda kaldi ise bile, "Yabanci cisim Reaksiyonu" ile bir muddet sonra disari atilir.
|
|
![]() |
|
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam sağolun...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|