|
Ateş sonrası ağız kenarında döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
NAZLI35 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Tem 2018 Saat 14:57 |
Merhaba hocam
Kızım 30 aylık 10.8 kg 89 cm Salı öğlen ateşi çıktı 39 derece ölçtüm ve çok halsizdi saat 14:00 gibi 1 tatlı kaşığı calpol verdim 10 dk sonra fışkırır tarzda kustu sonra ateşi devam etti akşama kadar bekledim ateşi 39.5 a çıktı çok uykulu huysuz ve iştahsız olup su bile içmediği için akşam 19:00-01:30 da 2 kez calpol verdim ateş sadece 1 gün sürdü sabaha iyiydi sanki geniz akıntısı var gibi başka bi sıkıntısı yok bugünse dudağında ve kol dirseklerinde döküntüler var sizce sebebi nedir? foto1foto2 Düzenleyen NAZLI35 - 26 Tem 2018 Saat 15:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119158 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimler acilmiyor..
|
|
![]() |
|
NAZLI35 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Resimleri tekrar yolladım hocam,yorumlarınıza göre hareket etmek için değerli görüşlerinizi bekliyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119158 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Acilmiyor..... www.yollayap.com dan gonderilecek… Nerede ise her gun anlatiyorum!!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sinek isirmis. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|