Gelişim ve baş çevresi hakkında. |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 5> |
Yazar | |
lafarasi
Üye Kayıt Tarihi: 27 May 2018 Konum: Ordu Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 02 Haz 2018 Saat 08:55 |
Kadir Bey merhaba;
5 aylık oğlumun gelişimi hakkında bazı şeyler danışmak istiyorum. Doğum 2750 gr, 48 cm ve 31 cm baş çevresi ile gerçekleşti. 1 aylık: 3970 gr, 53 cm ve 36 cm baş çevresi 2 aylık: 5200 gr, 58 cm ve 38 cm baş çevresi 3 aylık: 6250 gr, 64 cm ve 39 cm baş çevresi 4 aylık: 6800 gr, 66 cm ve 40 cm baş çevresi 5 aylık: 7100 gr, 67 cm ve 40.5 cm baş çevresi Kadir Bey yukarıda gelişimi ay ay yazdım, özellikle baş çevresi hakkındaki fikrinizi öğrenebilir miyim? Kilo alımı da ciddi oranda yavaşladı, önceki yazılarınızdan ilk başlarda hızlı kilo alan bebeklerin zamanla az kilo alacağını okudum, o konuda içim rahat. Saygılarımla... Not: Bu zamana kadar hep anne sütü ile beslendi.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118078 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Her sey normal... Dogru; asiri kilo almasi olmus....
|
|
lafarasi
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kadir Bey ilginiz için teşekkürler. Bebegimiz gaz problemi yaşadığında gripe water iciriyoruz zaman zaman. Dogru mu yapiyoruz sizce?
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Buyuk hata yapiyorsunuz!!! Tam bir sahtekar ilacidir... Bebek Gazi ile ilgili yazilarimi okuyun ve ilgili Video'yu seyredin.. Ayrica da; ilk sayfadaki, "YAZARLAR" kismindan, "Yeni Dogan Bebegin Ozellikleri" makalemi okuyun. Hata yapmaya cok yatkinsiniz.
|
|
lafarasi
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Zaman ayırdığınız için teşekkürler Kadir hocam, uyarılarınızı dikkate alacağım. Bir de kafama takılan bir husus var, mantığıma hala yatmadı. 4 aylıktan itibaren demir ilacı kullanmamızı söylüyor çocuk doktorları ve aile hekimleri. Ama bunun için tahlil istemiyorlar, belki bebeğin demire ihtiyacı yok? 2 aylıkken sünnet olurken kan testi istemişti doktor ve o zaman hgb 10.2 idi. Biz şu anda demir takviyesi alıyoruz. Aile hekimlerinin ücretsiz verdiği ilaç Fe3. Ben de sukrozomiyal demir içerikli ilaç veriyorum ama gerekli mi gereksiz mi emin değilim. Kan testi yapalım dediğimde 9. ayda yapılacak diyorlar.
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
10 seneden beri anlatiyorum.. Basta Saglik bakanligi olmak uzere, Turkiye'deki cocuk doktorlari hem CAHIL, hem AHMAK tirlar.. Cocuk HGB degerlerini, Eriskin "Referans Araliklari" ile degerlendirdikleri icin, onlara gore BUTUN cocuklar anemiktir..Kafalari azicik calissa, bu salakligi yapmazlar ama, o kafa onlarda ne gezer!!!! SAKIN< ne marka olursa olsun, Demir ilaci vermeyin.. Eski mailleri okuyun ve ne olur, artik bu konuyu UZATMAYIN... |
|
Zeynep0646
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 07 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
|
Hocam çok özür diliyorum gazla ilgili videoyu bulmadım sanırım moderatörler de aktif değil nereden bulabilirim gazla ilgili videoyu? |
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Moderatorler??????
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 5> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|