|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Canhfs ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Oca 2018 Saat 12:13 |
Hocam emziriyorum 6 gundur gribim ve okadar halsizim heryerim agriyo Evde yardimci kimse yok gorevi geregi evde degil.Tek basima cocuguma yetemiyorum. Ne kullanabilirim..lutfen yardim edin xocugada gececk diye korkuyorm hic uzak kalamiyorm vunku 2 aylik..
Serum taktirmayi dusundum grip ilaci icmeyi dusundum ama sormadan yaomak istemedim ..lutfen yardim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gripleri tedavi eden bir ilac yok.. Onleyen bir ilac da yok... Maske takacaksiniz.. Hicbir Grip icin, hic kimseye ILAC tavsiye etmem..
|
|
![]() |
|
Canhfs ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maske takiyorum hocam
Ama agrilarima dayanamiyorum size sormadan bisy yaomak istemedim cok saolun. Birde hocam iliadini bebekler icin kullanabiliyormuyuz?(2aylik bebek) |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Cok agrilariniz olursa; Parol tablet kullanin.. 2- Bebekte; Serum fiz kullanin... Iliadin cok nadiren, kulak agrisi olursa, kullanilabilir..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Serum fiz.dediginiz sekilde kullaniyorm hep hocam.
Bugun kizim nefes almakta gucluk crkiyo hir hir ses geliyo burnundan elim sirtindaydi kucagimda ve baktim sirtinda titrekligi hissedildi elimle hissettim. Cigerlerde bi problem olabilir mi? Nirmalde de burnu tikanik hep acamoyoruz bi turlu ve boyle titreme hossetmemistim |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|