Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Mide bulantısı kusma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumMide bulantısı kusma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elifemel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 75
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Mide bulantısı kusma
    Gönderim Zamanı: 13 Kas 2017 Saat 02:29
Hocam öncelikle hoşgeldiniz.Siz tatildeyken 5.5 yaşındaki kızımın tuvalet çıkışında solucan gördüm.3 4 cm vardı.daha sonra Dr. Götürdüm kontil verdi.2 hafta arayla kullandık.eczacıya andazol ver dedim.o tehlikeli bir ilaçtır bir nevi zehirdir kontil ona göre daha az zararlıdır dedi ve kullandık.yaklaşık 1 aydır arasıra özellikle sabah kalktığında mide bulantısı sık oluyor.arkasından kusma geliyor.sonra tuvalet ihtiyacı geliyor.cumartesi gününden beri de aynı şekilde kusmalar var.2 gün oluyor 4 gün rahat sonra yine başlıyor.eski maillerin birinde aynı sıkıntılar da olan birine yerleşik bağırsak enfeksiyonu olabilir bactrim kullanın demişsiniz.bizde başlasak mı acaba.ayrıca solucan bir daha gòrmedim fakat burun kaşıntısı ağız suyu akması mevcut.
Yukarı Dön
elifemel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2017 Saat 03:07
Hocam ayrıca midesi bulanırken hafiften titriyor.kızım 120 cm 22 kg.okul korkusundan kusuyor diyordum fakat hafta sonları da başladı. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117087
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2017 Saat 19:33
Eczaci aptalin teki!! Bunu kendisine aynen iletin...
Kontil: Kil kurtlarina etkilidir.
3-4cm lik kurt Ascaris denilen kurttur ve Kontil etki etmez.
Baska bir eczaneden Andazol alin. Ilk gun 2 olcek (toplam20ml) verin.
2 Hafta sonra tekrar verin. 
Yukarı Dön
elifemel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2017 Saat 20:03
Cevabınız için teşekkür ederim Hocam 2 hafta sonrada mı 2 ölçek birden verelim.ayrıca hafif ishal durumu var sümüksü ve çok pis kokulu. Bactrim her ihtimale karşı kullansam fayda sağlamaz mı
Yukarı Dön
elifemel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2017 Saat 20:11
Hocam eski bir cevabınız da 2_7yaş aralığı  andazol 1 ölçek demişsiniz.bir sıkıntı olmaz değil mi.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2017 Saat 20:56
2-7 yas arasi: 2 olcek...  1 olcek=10ml.... 2 olcek=20ml

1 olcek yanlis!!  Oyle ise, duzeltmem gerekir.. O yaziyi bulabilirmisiniz? 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Kas 2017 Saat 20:59
Yukarı Dön
elifemel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2017 Saat 01:41
Hocam bulamadım sadece notpad e kopyalamışım orda okudum.tam mesajı bulmaya çalışıyorum 1 seneden eski mesajlarda tahminim.bulursam dönüş yaparım.bu arada kızıma bactrim başladım hocam yanında andazol içirmemin zararı olmaz değil mi.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2017 Saat 04:37
Olmaz ......da!!!  Hangisinin iyi geldigini anlamamiz zor olur.
Siz genede, kakasini kontrol edin.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.