|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KUTAY ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Tem 2017 Saat 01:22 |
Kadir hocam merhaba. Oglum 19.06.2009 dogumgunu. 52 cm 3,250 gr dogdu. 2,5 yasında genıtal bolge sinde tuylenme oldu cocuk endokrine goturdum. Kemik yası biyolojik yasıyla aynı cıkmıstı. Ancak son donemde sunnet ettirdik genıtal tuylenme arttı. Koltuk altında tuylenme yok. Ankarada cocuk endokrine goturdum gecen hafta. Boy 141cm kilo 28kg. Mr normal cıktı beyin mr. Ultrason da testis buyuklugu sag testis 22*15*37 sol testis 23*16*38 mm cıktı. Doktor testısler buyuk yasa gore dedi. Kemik yası da 10yas cıktı. Birde testosteron 0.69 cıktı Max0. 3 olması gerekirken dedi doktor. Tahliller elimde. Ben 14aylıkken adet gormuşum hocam. Hormon tedavisi gordum yıllarca hacettepe hastanesinde. Doktor genetik olabilir oglunuzdaki sıkıntı sizden gecmiş olabilir dedi. Decapeptyl depo iğne verdı 28gunde bir kullanılsın 3ayda bir bana gelin. Boyu kısa kalabilir dedi. Kemik yası sadece 2yas fazla cıktı hormon tedavisi gerekli midir hocam. Değerlendirebilir misiniz? Teşekkürler hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- 14 yasinda; adet gordunuz diye; "hormon tedavisi" gormeniz kadar aptalca bir islem olamaz!! 2- Genital bolgede tuylenme olmasi; erken ergenlik anlamina GELMEZ!! SAKIN, o igneleri yaptirmayin ve o doktora da gitmeyin!! 3- Ilk sayfadaki; "Erken Ergenlik" ile ilgili makalemi okuyun... Oyle; boyu filan kisa kalmaz!!! (Ayni durum, sizin icinde gecerli idi.. Bosuna igne oldunuz) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|