|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emir ebrar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emir ebrar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mar 2017 Saat 19:09 |
Kadir bey merhaba bebeğim çok gaz sancısı çekiyor ne yaptıysam olmadı gaz yapan bir şey yemiyorum gaz damlasi veriyorum sab simplexs 4 kez 6 damla dedi burdaki doktor ama şöyle birşey fark ettim gaz damlasi verince çocuğu karnı müthiş gurulduyor sanki gaz damlasi bağırsağı harekete geçiriyor ve kaka yaptirtiyor tabi bu benim tespitim biliyorum kesin bir çözüm yok bu gaz soruna ama sizin önerebileceğiniz bir gaz ilacı var mı teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120469 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bebek gazinin; annenin yedikleri ile hicbir alakasi yoktur.. 2- Bebek gazi; tamamen, bebegin hareketsizligi ile ilgilidir..Bu sebeple, 4 aydan sonra, bebek, sirt-ustunden, yuzu-koyun, donene kadar bu gazli devre surer. 3- SAKIN; Turk doktorlarinin bu konuda soyledigi hicbir seye inanmayin.. Turk doktorlari, kendilerine bir kazanc saglamayan bir bilgiye asla ragbet etmezler.. 4- Satilan butun "Gaz damlalari", "Rezene caylari" ihtiva ettikleri Potasyum'un etkisi ile barsaklarin hareketini arttirirlar.. Baska da hicbir halta yaramazlar. Tesbitiniz cok dogrudur.. Turk doktorlardan boyle bir fazilet beklemeyin. 5- Gaz ile ilgili yazilari okuyun, ilgili Video'yu seyr edin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|