|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
htcserra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Oca 2017 Saat 00:50 |
Hocam hayirli aksamlar.oglum 6 yasinda gecen cumartesi ates ile baslayan hapsirik gozlerde sulanma halsizlik
Ile basladi rahatsızlığımiz.atesi 37bile basladi 38.9 a kadar cuktu.sadece 38.5 gecince calpol verdim. hicam bu ates durumu 5 gun surdu.carsamba gununu gayet iyi geçirdi. Fakat persembe tekrar ateslendi.37 ile 38 arasi ilan bir ates.burnu tikandi hafif oksuruk bas agrisi ve halsizlik var.surekli yatmak istiyor.bugun tam 1 hafta oldu hasta olali sagluk ocagina goturdum.bogazi kizarik dedi.antibiyotik yazdi aqumentin.almadim hocam.beñn sizin dediginiz herseyi yapiyorum serum fizyolojik balli limon.hocam nasil duzelir ne yapmam gerekiyor cok canim sıkıldı. Cevabiniz icin simdiden tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
htcserra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sunu da eklemek istiyorum atesi hala aksamm ediyor gunduz olmuyor
ama uzeri hafif cikiyor 37 civari. Bu ates neden kaynaklaniyor hocam
|
|
![]() |
|
Kusura bakmayin hocam boyle parca parca yazdim.aklima geldikçe ekliyorjm.
agizda kotu koku pas vs yok bunu da eklemek istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyor. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Hocam diger maillleri okudum.serum fizyolojik ballilimon coldmix bunlaradevam
ediyorum dogru di mi hocam. Antibiyotik gerekli degil dimi hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|