|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
canözüm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kas 2016 Saat 12:15 |
Şükürler olsun geldiniz hocam yokluğunuz bir ömür gibi geldi nasıl ihtiyacımız olan bir zamanda geldiniz .. Hocam oğlum 4 buçuk yaşında dün akşam dokuz gibi kusmaya başladı gece ikiye kadar 20 dk arayla sürekli kustu ve sapsarı idi kustuğu ben şüphelendim neden bu renk diye doktora götürürken oğlum yerde ilaç buldum ve içtim dedi yani biz o saatte ilaç içtiğini öğrendik mslesef. Geceden beri hastanedeyiz bir sürü tshlil yapıldı bi aksilik çıkmadı ama bir gün daha yatış verdiler ksnda ve idrarda keton varmış birde glikoz düşükmüş onun için kalacskmış araştırılacskmış ilaçtanmı diye. Hocsm oğlum annemlerde ilaç içmiş muhtemelen babam ilacını içerken düşürmüş olmalı babamın kullandığı ilaçlar ise Planor 75mg Doenza 10 mg ve ecopirin 300 mg bunlardan biri olmalı içtiği . Bir tane içtim dedi. Hocsm oğlumda bir hasar bırakır mı bu durum birde bize ne yapmamızı önerirsiniz ..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kutularin icindeki ilaclari sayin.. Ama zaten, kutuyu acip icmedigi icin, hangi ilac olursa olsun, 1 tane icti diye bir sey olmaz..
Ilac icti ise bile; 8 saat sonra;EGER bir araz yoksa, KURCALANMAZ, degil hastaneye yatirmak, en ufak bir islem bile gerekmez.. |
|
![]() |
|
canözüm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ilerde bir sıkıntı olmaz değilmi. Birde karaciğer enzimleri 48 dedi dr çok mu yüksek haftaya da bir daha enzimlerine bakalım dedi .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Palavra!! Karacigerde bir harabiyet oldugunda, ALT ve AST degerleri 2000-3000'ler seviyelerinde olurlar.
Bu kadarlik artislar, tahlil icin alinan kanin; ac karnina alinmadigini gosterir. O namussuz bunu it gibi bilir ama, isine gelmez.. Maksat hasta soguslemek.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Kas 2016 Saat 18:15 |
|
![]() |
|
Hocam çok teşekkür ediyorum siz varken kendimizi yalnız hissetmiyoruz varolun ..
|
|
![]() |
|
Hocam biz dün hastaneden çıkmıştık oğlum bugün yine kustu bizde tedirgin olduk acaba bir sorun mu var tekrar gösterelim mi dr a . Kusması devam ederse bu tehlikeli mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kusmalarinin, daha ilk gunden beri ilac ile bir alaksi YOK!!
Yedigi bir gida dokunmus. sakin ilac vermeyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|