|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dhurnali ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 210 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haz 2016 Saat 19:57 |
Merhabalar Kadir bey.kizim 1.sinifa gidiyor.7 yasinda ve 22 kilo.sınıflarında çoğu arkadaşı su çiçeği oldu.1 gün önce de kizimda baş ağrısı, karin ağrısı ve ateş sikayetleri başladı.aşısını yaptırmamistik.ateş devam ediyor en fazla 38.7 oldu.Ama döküntüleri yok.biz büyük ihtimal su çiçeği diyerek zovirax basladik.saat 16 da 1 ölçek verdim.döküntü olmadığı icin biraz kafam karisti yoksa Sucicegi degil mi acaba diyorum.size danismak istedim.su cicegimidir ilaca devam etmelimiyiz kadir bey.şimdiden tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iyi yapmissiniz.Bosuna ilac vermis dahi olsaniz, kaybiniz sadece ilac parasidir. 2 gun icinde, karinda ve sirtta hic dokuntu gormezseniz, ilaci kesin.
|
|
![]() |
|
dhurnali ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 210 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar Kadir bey.ilaci dediğiniz gibi kullandik.Bugün ikinci gün ama döküntü çıkmadı.şimdi 16 da bir doz daha verip ilaci keseceğiz.fakat Kadir bey halen hafif atesi var, karnı ara ara halen ağrıyor( göbek bölgesinin etrafı).ne olmus olabilir,bizim ne yapmamiz gerekir bilemedik.şimdiden teşekkür ediyoruz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gelip-giden agrilar; onemli degillerdir.. Belki arkadan, ishal gelecek. Biraz bekleyin. Ishal gelirse, sakin Antibiyotik veya ishal kesici ilac kullanmayin. Ameliyatlik karin agrilari; DEVAMLI olur ve agrinin siddeti giderek artar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|