|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ahmetsaid
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Paranox ve dolvenGönderim Zamanı: 16 Haz 2016 Saat 19:24 |
|
Kızım 13 aylik Pazartesi gunu havale gecirdi bundan sonrası icin cok korkuyorum eski cevaplarınız okudum bu tarz cocuklar icin bir sorun hissettiğimizde paranox fiil altı saat arayla
Verin demişsiniz ates olmasa bile verin demişsiniz daha sonra ates olduğu sürece verin sorularım sunlar 1) havalenin olma olasılığını böylece azaltır miyiz 2) bir cevapta dort saatte bir cevapta altı saatte yazılmış kilo ve yas ile Mı ilgili kızım 13 aylik kilo 10.9 ben altı saatte mı vereyim 3) mesela ates var ise dolven verip sonra altı saat sonra fitil versem atesli devrede olur mu yoksa sadece fitil mı 4) fitilin ishal yapma etkisi var mı 5)fitilin sık kullanımında zarar var mıdır |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Haz 2016 Saat 07:16 |
|
1- Nisbeten azaltirsiniz.. AMA; havale onleyici etkisi, 8 saat sonra baslar. Ayricada, havaleden korkmaniz icin bir sebep yok, havalenin hicbir zarari olmaz. Turk cocuk doktorlarinin palavralarina kanmayin. 2- Butun ilaclar, cocuklarin kilosuna gore verilir. Simdiki doktorlar, ilac dozlarini bilmediklerinden, pek cok ilac zehirenmeleri olmaktadir. Siz; 8 saatte bir verebilirsiniz. 3- Sadece ParaNox kullanin, Dolven cocuklar icin iyi bir ilac degildir. 4- Ishal; cok sinirlidir.. Makatta kaka olusmussa, onu cikarir ama arkasi gelmez. 5- Dozunda kullanirsaniz, bir zarar olmaz. Turk doktorlarinin laflarina kanarsaniz, cocugu zehirlersiniz. Bu her ilac icin gecerlidir. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|