Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - popoda kaşıntılı pütürler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumpopoda kaşıntılı pütürler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
selamet Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 142
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı selamet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: popoda kaşıntılı pütürler
    Gönderim Zamanı: 11 Haz 2016 Saat 00:20
Yukarı Dön
selamet Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı selamet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2016 Saat 00:26
hocam kusura bakmayın bu resmi gönderene kadar bayağa boş mesaj atmışım.hakkınızı helal edin vaktiniz aldım. hocam 21 aylık oğlumun poposunda 1 aftadır bu pütürler çıktı,oğlumun eli sürekli burda ,sürekli kaşıyor, ultralon pomat sürdüm, ara ara anestol pomat sürdüm,sebamed pişik kreminden sürdüm hepsini ayrı ayrı denedim hiçbirinden bir sonuç alamadım. doktora götürmem gerekiyormu hocam, ya ahangi ilacı önerirsiniz hocam. allah razı olsun,rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin,rabbim sizi başımızdan eksik etmesin inşallah.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118202
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2016 Saat 03:27
Kapali kaldigindan ve sicak etkisi ile; isilik dokmus..
Her gun banyo yaptirin, serin tutun, alti uzun sure islak kalmasin.
Sakin Turk doktorlarina gostermeyin, onlar "Allerji" derler..

Yukarı Dön
selamet Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı selamet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2016 Saat 02:19
Hocam,mecburen altini bağlıyoruz. Her altıni actiğimda belden aşağısıni yikiyorum. Amaveli sürekli orda, sürekyli kaşıyor, daha kötü oldu, hatta ön tarafındada çıkmaya başladı. Banyo dışında yapacağım birsey varmı hocam, kaşıması zararlımi hocam,şuan poposu çok kötü oldu hocam, ne yapacağımı şasırdım. Onereceginiz bir ilaç varmı hocam. Allah razi olsun hocam,çok teşekkür ederim hocam
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2016 Saat 07:22
Her altini actiginda; Furacin pomat surun.
Yukarı Dön
selamet Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı selamet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2016 Saat 22:39
Yukarı Dön
selamet Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı selamet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2016 Saat 22:42
hocam son durum bu halde,her alt açmada furacin kullanıyorum ama bir değişiklik olmadı hocam. başka yapacağım birşey varmı hocam.allah razı olsun hocam.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2016 Saat 07:29
Biraz daha devam edin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.