|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ece0310 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağu 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 May 2016 Saat 16:57 |
kadir bey merhaba..ben 36 haftalık doğum Yaptım ve 4 aylık bir oğlum var..
Sadece anne sütü alıyoruz ama kaka yapamıyoruz..bir keresinde 1 hafta yapmadı fitil ile yaptırdık..sonra dokuz Eylül Üniversite'si hastanesinde gastraentroloji Bölümü'ne gittik doktor debridat adında bir şurup verdi sabah akşam 3ml yani toplamda 6 ml içiyoruz..ama bugün oldu yani 14 gün oldu halen kaka yapmadı..ayrıca fitil koydum sabah ama halen çıkmadı.. Burdaki doktor elle muayene etti ama herhangi bir kaka sertliği karında bir şişlik yok..ayrıca huzuesuzlukta yok.. Ne yapmamız Lazım?? Acil yardım eder misiniz..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu aylarda bebekler, bilhassa saf anne sutu alan bebekler, uzun sure hic rahatsizlik duymadan kkaka yapmayabilirler. Eski mailleri okusa idiniz, bilirdiniz. Neyse bu kadarla gecmis olsun. Endoskopi bile yapabilirlerdi..
|
|
![]() |
|
ece0310 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağu 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey cevap için teşekkürler.. Peki kaka için ne zamana kadar bekleyelim??
Ayrıca yarın yine doktora gidecektik bununla ilgili olarak gidelim mi??
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bebek rahat oldugu surece; hicbir sey yapmayin. Bunlar yuzlerce kere anlatildi, eski mailleri okuyun..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey merhaba,
O gün doktora gittik 15 gün yapmadığından lahman yapıldı ve oldukça fazla şekilde kakasını yaptı..9 eylül deki doktor duphalac verdi sabah öğle akşam toplam 6 ml veriyorum..ayrıca doktor yine 15 gün yapmazsa kolonoskopi yapılması gerektiğini söyledi..ve yine 15 gün geçti yapmadı..bu durumda ne yapalım daha ne kadar beklememiz lazım??ayrıca doktor hiç şişkinlik olmadıgını ve rahat olduğunu da söyledi.. Yine lahman yapılması gerekirse lahman yaptıralım mı?cunku bu durumda desteksiz 1 ay kaka yapmamış oluyor.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
""Bu aylarda bebekler, bilhassa saf anne sutu alan bebekler, uzun sure hic rahatsizlik duymadan kkaka yapmayabilirler. Eski mailleri okusa idiniz, bilirdiniz. Neyse bu kadarla gecmis olsun. Endoskopi bile yapabilirlerdi.. "" Ne yazdigimi okumuyormusunuz???
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|