|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deniz Türk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deniz Türk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mar 2016 Saat 22:38 |
![]() Kadir bey merhaba Kızım 7 yaşında sınıfında yarısında eklem ağrısı ateş kusma ve boğaz enfeksiyonu var Bizde oldu ben sadece sizin dediklerini zi uyguladım bugün karın ağrısı çoğalınca dilde biraz pas ve ağızda da koku Fark edince ama ateş yok sadece 2 gün sürdü 38 sonra çıkmadı daha. Kan ve idrar baktirayimdedim Kanda ve idrar da mikrop var dedi ve gereksiz yere evet hemagom aldı ve kansız teşhisi koydu Ve nitrit negatif olduğu halde lokasit den mikrop var sonucuna ulaştı Sizde görün değerlendirin istedim gerek yok dimi anti. Bu arada anti olarak supnext 100 ml yazmış bu antibiyoloji ilk defa duydum Saygilarimla |
|
Okyanus
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin ha!! Goruyorsunuz, nasil bir kafa yapilarina sahipler.. Tam ibretlik, bir durum.. Onlerine gelen her hastaya, eskiden: Astim derlerdi, sahtekarliklari iyice ortaya dokuldu, simdide, her hastaya,
IYE ve Anemi teshisi koyuyorlar..
|
|
![]() |
|
Deniz Türk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deniz Türk
![]() Kadir bey iki kere ayni test sonucunu yollamisim Ekte tam kan sayimini yukledim bu sefef Sizin nelson dan paylaştığınız kan degerlendirmeleri Yazinizi da simdi gördüm oradaki crp değerlerine göre Bizim test sonucundaki crp aralığı yüksek çıkmış Ama siz sakin ha dediniz nedediyseniz o tabi benim icin ama Oda sizin yorumunuz buda arada kaldim Hemen cevap vermiş olmaniza minnatarim Saygilar
|
|
Okyanus
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deniz Türk
Kadir bey çok afedersiniz bu saatte benim kafa durmuş resmen
Sizin verdiğiniz değer araligi 0.5 -1,0 bizim testteki 0.91 hayliyle değer Yüksek değil Sahtekarlık da tam burada değil mi Sadece değer 0,50 göstererek Pardon kadir bey gereksiz yordum sizi Teşekkürler Saygılar
|
|
Okyanus
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Lokosit(WBC): 11.7, zaten Referans araligi icinde!!! Antibiyotik filan gerekmez.. Emin olun, degil CRP'nin normal degerlerini, CRP'nin ne manaya geldigini bile bilmeyen Turk doktorlari var. Kafa yapilarini goruyorsunuz degilmi!!! Okuyun, bunlarin ne mal olduklarini daha iyi anlayacaksiniz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deniz Türk
Kadir bey cok tesekkur ederim
Cok haklısınız Puntom büyük oldu duzeltemedim afedersiniz Biz bu tr doktorlari ile ne yapacağız Nasil başa çıkacağız öyle zorki Sizmi doktorsunuz ben mi deyip Atar yapip yolluyorlar Tekrar teşekkür ederim değerli Zamaninizi ayirdiniz ve bilgilendirniz Sonsuz saygilar ve sevgiler |
|
Okyanus
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cozum: en az onlar kadar bilgi sahibi, hemde "DOGRU BILGI" sahibi olacaksiniz.. Baska caresi yok. Bunlarda; ilim olmadigindan, isi sahtekarlikla, zart-zurt ile gotureceklerini saniyorlar. Isin kotusu, bunlarin yerine konulabilecek, daha iyi doktor da yok ve yetismiyor..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|