Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - mavi cold mix
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forummavi cold mix

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
barbaros430 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 145
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı barbaros430 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: mavi cold mix
    Gönderim Zamanı: 25 Şub 2016 Saat 11:09
Hocam merhaba,
bir kaç mesajınızda mavi cold mix kullanın yazmışsınız. bir üyede içeriğinden bahsetmiş size. bende bir yıldır kullanıyorum.mavi ve yeşil hangisi denk gelirse. mavisinde eskiden okaliptüs ve kampfen içerir yazıyordu hatta ilaç firmasının sitesinde hala öyle yazıyor. http://enafarma.com.tr/project/cold-mix-inhaler-damla/

evde de yeşil vardı onda da sineol yazıyor.hususi eczaneden bugün mavi aldım mavide de 1.8 sineol ve kampfen yazıyor.sanıyorum içerik değiştirmişler her ikisinde de .birde yeşilin 5 ml i yok mavinin de 10 ml mi yok.yani mavi 5 ml ile yeşil 10 ml aynı fiyat .
bu sineol tehlikeli mi ki ne kullanıcaz şimdi biz..

Düzenleyen barbaros430 - 25 Şub 2016 Saat 11:14
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120419
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2016 Saat 07:10
Tehlikeli degil, sadece benim zamanimda yoktu ve hic kullanma sansim olmadi. Bu sebeple, biraz zaman
gecsin diye bekliyorum. Hangisi daha ustun, onu en iyi sizin gibi, ikisini de kullanmis olanlar bilebilir.
Size gore aralarindaki etki farki nasildi??
Yukarı Dön
barbaros430 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 145
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı barbaros430 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2016 Saat 09:08
hocam yeşil olan daha etkili bence kokusu daha keskin.
ama artık ikisinin de içeriği aynı.elimde eski mavi (okaliptüslü)ve yeni yeşil vardı(sineol lü).yeşil daha etkiliydi.
saygılar
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.