|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
iparkatre ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 May 2015 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iparkatre
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2016 Saat 08:02 |
Merhaba Kadir bey.. Kızım 11 aylık,10 gün önce burun akıntısı hafif öksürük ve burun akıntısı başladı ve ilk 3 gün gece burun tıkanıklığından uykuda sıkıntı yaşadı,coldmix kullandım bende.. Solunumu uykudayken 20 civarındaydı.. (Solunum sayısını uykuda mı saymak gerekiyor,çünkü çok hızlı solunumu uyanıkken?) Burunda hırıltı,ara ara kısa öksürük devam ediyordu ama dünden beri öksürük de hırıltı da arttı sanki ciğerlerinden geliyor gibi ya da ben evham yapıyorum.. Ateş,halsizlik yok vızır vızır geziyor :) ev ısısı 22-23 derece arası,nasıl giydireyim? Kontrol ediyorum terlemiyor.. Eski mesajlardan okuyorum ama yine de sormak istedim,ilk çocuk acemiliği.. Ne önerirsiniz,dr a götürmek istemiyorum hemen antibiyotik yazıyorlar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|