Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - solunum sayısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsolunum sayısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
iparkatre Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 112
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı iparkatre Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: solunum sayısı
    Gönderim Zamanı: 04 Oca 2016 Saat 08:02
Merhaba Kadir bey.. Kızım 11 aylık,10 gün önce burun akıntısı hafif öksürük ve burun akıntısı başladı ve ilk 3 gün gece burun tıkanıklığından uykuda sıkıntı yaşadı,coldmix kullandım bende.. Solunumu uykudayken 20 civarındaydı.. (Solunum sayısını uykuda mı saymak gerekiyor,çünkü çok hızlı solunumu uyanıkken?) Burunda hırıltı,ara ara kısa öksürük devam ediyordu ama dünden beri öksürük de hırıltı da arttı sanki ciğerlerinden geliyor gibi ya da ben evham yapıyorum.. Ateş,halsizlik yok vızır vızır geziyor :) ev ısısı 22-23 derece arası,nasıl giydireyim? Kontrol ediyorum terlemiyor.. Eski mesajlardan okuyorum ama yine de sormak istedim,ilk çocuk acemiliği.. Ne önerirsiniz,dr a götürmek istemiyorum hemen antibiyotik yazıyorlar..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.