|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Merag ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ara 2015 Saat 10:00 |
Merhaba Kadir Bey,
3 ay 21 gunluk bir oglum var, forumu ve dolayisyla sizi 2 ay kadar once okumaya basladim. Sizin versiginiz bilgiler sayesinde su an oglum piyasa doktorlarindan kurtuldu. Kisaca o gunden beri okuyorum ama asi ya ancak gelebildim ve rotavirus icin alt siniri 1 hafta gecmis oldugumuzu fark ettim ve hemen sormak istedim. Sizce ne yapmaliyiz ? Tesekkurler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Artik riskli... 3.5 aydan sonra, barsak dugumlenmesi "IHTIMALI" artiyor... Bana kalsa, hic yas siniri koymam.. Zira, Bir toplumda, bu sekilde bazi cocuklarin asi olamamalari sonucu; barsak dugumlenmesi olmasi ( bu durum ameliyatla duzelir, kimse olmez) cok daha nadir olmasi, ishal olup, olmelerinden daha kabul edilir bir durumdur! Ama, maaalesef, doktorlar, cocugunda, "Barsak dugumlenmesi" olan ailelerin nasil sirretlikler yapacaklarini bildikleri icin, kimse, bu mesuliyeti almak istemiyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|