|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
slax ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ara 2015 Saat 09:19 |
Hocam 36 aylık..cuma günü atşlendi.öksürmeye ve burnu akmaya hapşurmaya başladı.ateşi düştü öküsürük bazen kuru bazen balgamlı.hep balgamlı olsa balgamını atıp rahatladı diycem ama bazen zorluyor öküsürüyor öküsüryor ama balgamı atamıyor burnu su gibi akıyor.
Ben çalışıyor şimdi evde babasıyla bu şekide kreşede gönderemeyiz. antibiyotik alsam mı acaba evde olsam öksürükte hiç almıyordum antibiyotik ama işteyim.napayım sizce. öksürüğü kötüleşip zatüreye çevirir mi. bir de yazdıklarınızı okudum bu akşam inşallah buhar banyosunu deniycem.öksürüğü biraz şidddetli diğer zamanlar ballı limon daha çok etki ediyordu bu sefer aynı verimi alamıyorum. Allah hepimizin çocuğuna şifa versin... Düzenleyen slax - 07 Ara 2015 Saat 09:22 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118093 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyor, sakin Antibiyotik kullanmayin. Eski mailleri okuyun. Ates ile birlikte; Agizda koku ve dilde pas olursa, Antibiyotik kullanilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|