|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nehiraksoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eki 2015 Saat 04:48 |
Değerli hocam
9 aylık oğlum 3 gündür ateşli başka bir belirti olmadı sadece ateş 39.4 den sonra ateş düşürücü verdim biraz önce kustu ve ishal oldu öğlene doktora götürücem ne ilaç verir bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım hocam? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
??????????????
Bu konu ile ilgili yazilari okudunuzmu??? Bakteriel/Viral ayirimini yaptinizmi??? Ishallerde ilac/antibiyotik kullanmiyoruz. |
|
![]() |
|
Nehiraksoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Benim aklıma 6.hastalık geldi bugün 4.gün ama döküntü olmadı ateş düştü ishal başladı başka bür belirti yok doktorumuz şehir dışındaymış başka bir doktorada gitmek istemiyorum iştahsiz ve halsiz bol sıvı içiriyorum başka yapabileceğim birşey var mı hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siradan bir ishal. Sakin;Ilac/antibiyotik vermeyin..
Lutfen cok okuyun, yoksa, cocugunuz zarar gorecek.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|