|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayseeececen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayseeececen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2015 Saat 20:41 |
Kadir Bey merhaba,
8 yaşındaki kızımin üç dort gün burun akintisi ve öksürükten sonra kulağı agrimaya başladı iki buçuk gün oldu , önce illadin sprey kullanmıştık, sonra maillerden damla olması gerektiğini gördüm, arada ateş oldu ve ağrı devam etti, sadece damla kullandıktan sonra ki bir iki saat rahat geçiyor sonra yine ağrı başlıyordu, bugün genel durumu daha iyi gibi ama baş dönmesi devam ediyor ve kulağından sesler geldigini söylüyor, baş dönmesine maillerde baktım ama göremedim, bir de iyileşme süresi ne kadardır acaba ben uzadı mı diye düşünüp endişelenmeye başladım ama acaba spreyle başladık diye mi böyle oldu , bir de su an koyu yeşil sümük geliyor özellikle damladan sonra fazlalasiyor, aklıma gelen herşeyi yazdım galiba:) baş dönmesini ve kulağından gelen sesleri ozellikle merak ediyorum, şimdiden teşekkür ederim, yazmamak için uğraştım yine başaramadım... Ayşe
|
|
ayseeececen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iyilesme surecinde benzer sikayetler olur. 3 gunden sonar. 1 hafta kadar Serum fiz, gunde; 4-5 sefer 10'ar damla buruna damlatin.
|
|
![]() |
|
ayseeececen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayseeececen
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey çok teşekkürler, kolay gelsin...
|
|
ayseeececen
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|