|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
asyaeren ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haz 2015 Saat 14:07 |
Hocam Merhaba;
20 aylık oğlumun özellikle geceleri çok yoğun ağız kokusu oluyor. Yaklaşık 3-4 aydır bu koku var ve sanki daha belirgin hale geldi. Pas kokusu gibi değil de daha çok çürük kokusu gibi bir koku geliyor. Ağzına yaklaşmadan yanında bulunarak kokuyu alabiliyorum. Bir hastalık belirtisi veya bir nedeni var mıdır?
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Atessiz olanlar, cok onemli degildir. En son yemekten sonra, tuzlu gida yedirin ve su icirin.. Genellikle, yemek borusunda takilip kalan (bilhassa sekerli ve nisastali )gidalarin kokusmasi ile koku olur.
|
|
![]() |
|
asyaeren ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu surecte 6. Hastalik ve bir kac defa grip atlattik simdide grip ve oksuruk hali var ama atesi atlattik. Oyuzden bende bogaz enfeksiyonu ihtimalo dusunmedim. Genellikle yatmadan sut icer gece boyuda arada su icer. Sutten dedim ama giderek artak ve cok rahatsiz eden bir koku olunca da emin oladim tabi.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sutten sonra, muhakkak, bol su icirin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkurler hocam
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|