|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynep.ipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2010 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 260 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep.ipek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haz 2015 Saat 09:11 |
hocam gece uyandığımda birden midem bulandı çocuğu emzirme saatiydi,akşam yemeğinde yediğim bir şey mi bozuktu acaba diye düşündüm,
emzirmemde bir sakınca olur mu acaba diye düşündüm iç sesimi dinledim emzirdim.bendeki sıkıntıda geçti zaten yattığımda. ama merak ettim ; gıda zehirlenmesi gibi durumlarda emzirmede bir sıkıntı olur mu hocam.biz bozuk bi şey yediğimizde sütten çocuğa geçen bir durum oluşur mu. sabrınız ve anlayışınız için çok teşekkürler... Düzenleyen zeynep.ipek - 20 Haz 2015 Saat 09:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gida zehirlenmesi oldugunda, barsaktan-kana gecis olmazki, sute gecis olsun!!! Her sey; barsak boslugu icinde olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|