|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cem06 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 May 2015 Saat 18:36 |
merhabalar hocam,
oğlum 8 yaşında,c.tesi öğlen kustu.akşam ateş yükseldi.pazar akşama kadar devam etti.p.tesi sabah tekrar kustu.çok halsiz ve sürekli bulandığını söylüyor.bugün dr'a gittik.kbb muayenesi normal,dinleme bulguları normal,idrar temiz,kanda wbc 5.7 ama yüksek değerler var rbc:5.53 hgb:14.6 hct:44.1 rdw:14.3 mo%16.6 mo^:0.9 CRP:5.58 sedim normal viral bir şey geçirdiğimizi söyledi ilaç önermedi,bizde sevinerek çıktık ilk defa ilaçsız gönderildik diye...ama genel durumu kötü hiç bir şey yemiyor,sürekli bulanıyor ve çok halsiz..bu arada ishal değil fakat kaka açık renk..ne yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118321 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayret!!! viral hastalik diye bir olgu oldugunu nihayet; ogrenebilmisler!!
Rotavirus veya Norovirus enfeksiyonu olabilir. Bir tek, viral ishallerde, kusma ve bulanti beraber olur. Kan sayiminda; yuksek cikan degerler, TAMAMEN, kusma ve ishal nedeni ile olan;"Su kaybin" dan dolayi kanin, koyulasmasina baglidir. Kusma gectiginde, bol su icebildiginde, bu degerler hemen normale donerler. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 May 2015 Saat 20:12 |
|
![]() |
|
cem06 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam beyaz renkli dışkılama konusunda safra yolu tıkanıklığı yada karaciğer rahatsızlıkları diye okudum..böyle bir şey mi yaşıyoruz yoksa viral enfeksiyonlarda beyaz kaka görülürmü..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
son dört kakası beyaz hafif cıvık,ilaç vermeyen doktor bulduk diye sevinirken acaba önemli bişey atladımı diye korkmaya başladım hocam,safrada tıkanıklık olsa belirtileri nelerdir tekrar götürmelimiyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118321 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ONCE: bariz SARILIK olur, ondan sonra kaka rengi beyaz olur..
Sarilik olmadan; beyaz kaka olmasi; yagsiz-yumurtasiz, fakir diyet aldigini gosterir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 May 2015 Saat 01:12 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|