|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kirazbebek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kirazbebek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nis 2015 Saat 04:39 |
Kizim Agostos 2009 dogumlu 118 cm boy 19 kg.
Pazartesi gunu birden yogun oksuruk basladi, sonra mide bulantisi e balgamli kustu Gunduz okula gitti iyiydi oglen tekrar istifra etmis okulda aldim atesi 39 derecede o gun sabaha kadar sabitlendi.hic mudahele etmedik sabah iyiydi bir tek balgamli oksurugumuz vardi sonraki gun yogun hapsirik veburun akintisi basladi .. Bugun tekrar ateslendi aksam kan tahlili yaptirdik henuz sonuclarini almaya gidemedik..ancak oksururken gogsunun acisina dayanamiyor iyice artti hocam bu saatte ilk defa calpol verdim hep sizin dediklerinizi uygulayan annne babayiz su durumda cani o kadar aciyor ki dayanamiyor icim parcalandi hocam..hastaneye gitsem kesin havayi basacaklar ne yapayim 1- balgamli oksuruk ates 39 derece 2- ates bir gun arayla oluyor pazartesi 39 sali yok carsamba 38.5 persembe yok cuma aksami 38.5 halsizlik aglama ilk defa calpol verdim 3- kuru oksuruk ve dayanamiyacagi gogus acisi cok agliyor Pazartesinden beri gitgide artti ve beni cok korkuttu..ne yapayim bogazinda bir sey yok Ne yapalim |
|
Durulu Günler
|
|
![]() |
|
kirazbebek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kirazbebek
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada hocam inanin gogus acisi bu kadar artmis olmasaydi sizi rahatsiz etmeden dediklerinizi uygulamaya devam ederdim ancak bu kadar artmasi ve dayanamiyorum artik diye aglamasi ve evdede1 aylik yeni dogan bebegimizin olmasi gecicek endisesi beni size danismaya zorladi..
Sevgilerimle |
|
Durulu Günler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Domuz gribi geciriyor. Sadece; Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|