|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
murge ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şub 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nis 2015 Saat 03:12 |
Hocam merhaba,
4yaş 9 aylık bir kızım var. 27 kilo 112cm boyunda. Çarşamba günü okuldan gelince ateşi vardı ama keyfi yerindeydi. O gece 39,5 ateşi gördük, ilaçsız atlattık. Ateş Cuma da geçmeyince doktoruna götürdüm. Bizim doktor ilaç yanlısı bir insan değil. Simdiye kadar kadar ikinci kez ilaç yazdı. Boğazları çok kötü olmuş dedi. Amoklavin antibiyotik yazdı. Sabah akşam birer ölçek verin dedi. Cuma akşamı başladım. Bu akşam 3.ölçeğini verdim. Yalnız ateş hala 40 derecelere çıkıyor. Şimdi ateş düşürücü verdim, sayıklamaya başlayınca. Sormak istediğim ateş neden bu kadar uzun sürdü? Antibiyotik içmesine rağmen neden düşmedi? Teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cunku; GRIP geciriyor..
O kadar zamandan beri anlatiyorum.... Agizda koku yoksa, dili temiz ve ustunde pas tabakasi yoksa, ANTIBIYOITIK VERMEYIN. Grip geciriyor demektir... VE ASLA TURK COCUK DOKTORLARINA GUVENMEYIN... Degerlendirmeyi kendiniz yapin. Grip viruslerine; Antibiyotikler ETKILI DEGILLERDIR.. Ama o doktora gidin, asla hatasini kabul etmeyecek ve sirf; vidi-vidi ettiniz diye size 10 tane igne yazacak... Istersenin bir gidinde alin, boyunuzun olcusunu.. Sadece; Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix kullanin. 4-5 gun atesli devre arkasindan, 2-3 hafta Grip surecek. SAKIN; Turk cocuk doktorlarinin verdigi ilaclari kullanmayin. Eski mailleri okuyun ve nasil "3 Safhadaki" SAHTEKARLIK ile halkin soyulup-sovana cevrildigini iyi ogrenin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Nis 2015 Saat 09:55 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|