Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kan kusma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkan kusma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tubakln Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 40
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tubakln Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kan kusma
    Gönderim Zamanı: 24 Mar 2015 Saat 04:11
Mrb hocam 3 yas 10 aylik kizim 3 gun once 40 a cikan ateslenmesi 1 gun surdu. Ardindan oksuruk basladi. Ama ates gecti. Ates dusurucu vermemistm. 2 gun sonra ates yeniden yukseldi. Oksuruk devam ediyor. 3 gundur burnu da tikali. Hocam sorunumuz su, bu gece calpol verdim, atesi 39 iken, uykusunda burnu kanadi. Peceteyle slip uyumaya devam ettik. 2, 3 saat sonra oksurerek uyandi ve balgamli ve tamamen kanli kustu. 38 gunluk bebegim oldugu icin acile goturemedim.  Ne yapmaliyim hocam. Kan kusmasindan korktum. 2 ay kadar once kresten enfeksiyon kapip grip olmustu. Sanirim domuz gribiydi. Evdeki herkese gecmisti ama bu kez biz grip olmadik. Sadece kizim hasta. Hocam kan kusmasi onemlimidir sabah muayene goturcem ama sizin gorusunuz benim icin onemli, yardim edin hocam.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118634
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2015 Saat 06:23
Kanamanin arkasi gelmezse, onemli degildir.
Yukarı Dön
tubakln Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tubakln Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2015 Saat 07:00
Yukarı Dön
tubakln Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tubakln Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2015 Saat 07:04
Sagolun hocam, iyiki varsiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.