|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
pimpirik
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ne kadar sivi almali?Gönderim Zamanı: 24 Şub 2015 Saat 17:46 |
|
hocam sütüm yeterli gelmediği için üzülerek ekgıda ya basladik. Sizin onerinizle ilk kutu süt verdim ama hep kustu. Ara ver dediniz. Kahvaltı ile basladik. Yarım yumurta,lor peynir, bal, bebe biskuvisi, limon. Öğlen mercimek, ya da yayla corbasi. Ikindin meyve. Aksam yoğurt. Yatmadan muhallebi ya da sutlac. Ogün aralarinda istediği zaman beni emiyor ama sütüm yeterli gelmiyor. Çok az su iciyor.
Kızım 7.5 aylik. 36 haftalık 2300 gr 42 cm dogdu. 15 gün once 7300 gr 65 cm.di. Bu beslenme ile gece yarim saate bir kalkıyor emiyor acaba doymuyor mu? Günde anne sütü haric kac cc sivi vermem gerekir? Cevaplariniz için çok tesekkur ederim hocam. Saglicakla kalın
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Şub 2015 Saat 22:46 |
|
Bu yas icin; gunluk toplam sivi miktari: 100ml/kg dir.. Yani sizin kizin gunde, 750ml sivi almasi gerekir. Bu miktardan, anne sutunu cikarin, geriye kalan sizin vermeniz gereken miktardir.
|
|
![]() |
|
pimpirik
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Şub 2015 Saat 23:27 |
|
hocam yani 750 cc kati sivi gıda toplami değil mi? Bugün kutu süt tekrar denedim hatta içine şeker de kattım icmiyor. Sorun biberon kullanmamasi.
Yumurtayi her gün vermem sakincali mi? Teşekkürler hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Şub 2015 Saat 23:46 |
|
Evet, toplam su/sivi miktari.
Yumurta her gun ve yaz-kis yenebilir. Turk doktorlarinin; "Yazin yumurta yenmez" yalanlarina kanmayin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|