|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aysegnc
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kulakta akıntıGönderim Zamanı: 14 Şub 2015 Saat 00:55 |
|
hayırlı geceler hocam,
hocam kızım gecen senelerde grip sonrası kulak zarı delinmisti ve yaklaşık bir haftaya kadar kulağından sarı şeffafa yakın sıvı gelmişti. O zamandan sonra hemen hemen her grip sonrası gece kulağımız ağrıyor ve sabah kalktığımızda kulağından sıvı geliyor. Bir zaman önce KBB doktoruna gitmiştik geniz eti büyümesi ve kulakta sıvı birikmesi teşhisi koymuştu işitme kaybına kadar gidebilir demisti sizinde yönlendirmenizle verdiği bir poşet ilacı kullanmamıştık. Dedikleriniz uyguluyorum (İliadın, ballı limon, serumfizyolojik ve cold mix) her grip geçirmemizde fakat buna rağmen kulağından sıvı gelmesi beni endişelendirmeye başladı bu durum normalmi. Kulağında kalıcı bir hasar işitme kaybı ve benzeri olmaz insallah. Bunun yanında zaman zaman söylenenleri anlamıyor sürekli sürekli kelimeleri tekrarlamak zorunda kalıyorum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Şub 2015 Saat 01:48 |
|
Zarda "kalici bir delik" olustu ise, sivi gelebilir.
Istanbul'da iseniz; Dr.Mehmet Ali Sehitoglu'nu bulun. |
|
![]() |
|
aysegnc
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2015 Saat 15:35 |
|
Hocam maalesef Mehmet beye muayyene olamadık. SGK KBB doktoruna gittik kulaklarında delik yok, geniz eti röntgen film çekti iyi dedi. Ceftinex ve Aferin verdi, bol sakız çiğnesin ve balon şişirsin 15 gün sonra tekrar bakalım dedi.
1 hafta sonra kızım 40 derece ateşlendi 2gün boyunca fitile rağmen düşmedi ateşi. Karnım ağrıyor başım ağrıyor yere eğemiyorum deyince Çocuk doktoruna gittik. Kullandığımız ilaçlar etki etmemiş sinüsler azmış, boğazında bezeler oluşmuş ve bademcikler şişmiş dedi Novosef iğne 1 mg 4 kutu, Aferine devam ve Dolven verdi. Kulaklar fena durumda KBB görsün işitme testi isteyebilir ona göre tekrar görüşürüz dedi. Cuma gününe KBB randevu aldırdı. Bu arada iğnelerin ikisi vuruldu ve bacaklarım cok ağrıyor diyor yürüyemiyor. Hocam ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım. Kızım 4 yaş 5 aylık kg tam olarak bilmiyorum en son 17 kg du |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2015 Saat 18:33 |
|
Sozumu dinlemezseniz, daha cok kaziklar yersiniz. Okuyun, cok anlattim...
Ilaclar tabiiki etki etmeyecek... Kasten etki etmeyecek ilaclari verip, sizi biktiracak ve en sonunda ameliyata razi hale geleceksiniz.. Vicdansiz bir igne vermis... Hemde hicbir ise yaramayacagini bile bile... Kulak agrisi OLMADAN, NASIL "Kulaklar fena" OLUR??? Iyi kaziklamis... |
|
![]() |
|
aysegnc
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2015 Saat 23:22 |
|
Hocam mesele sizin sözünüzü dinlememek değil fakat bazı Hekimler bizi aşıyor, yoksa sizin dediklerinizi harfiyen uyguluyorum. Birde büyüklerin baskısı canavar anne çocuğuna eziyet eden anne muamelesi görünce kafa karışıklığı büyük oluyor. Kızım yürüyemiyor bacaklarım çok ağrıyor diyor sağından soluna bile dönemiyor. Kalıcı bir durum olmaz inşallah??? Birde hocam kızım son zamanlarda duymuyor bazı şeyleri sürekli sürekli tekrarlamak zorunda kalıyorum ve telefonda hoparlörle konuşmayı tercih ediyor sesi çok çıkıyor duyamıyorum diyor ve Televizyonuda yüksek seste dinliyor. Hocam son olarak bu kulak olayında eski maillere baktım Bactrim ne için kullanılıyor ve son çare olarak ne zaman başvurulması gerekiyor. Ve kızımın kulağında kalıcı bir delik oluşmadı ise her gribal enfeksiyon sonrası neden kulağından sıvı geliyor?
Düzenleyen aysegnc - 26 Şub 2015 Saat 00:36 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2015 Saat 07:32 |
|
Bir daha; boyle Antibiyotik, igne verirlerse, sakin almayin ve sadece; Bactrim surup kullanin... Zira bir tek; Bactrim, Orta Kulak sivisina nufuz edebilir.
Kulaktan sivi gelmesi, zarda delik oldugunu gosterir... Kulak damlalari yapmadiginiz surece, kulak zari kendi-kendini tamir eder. Hicbir sekilde, kalici sagirlik olmaz.. Tabii kulak damlalari kullanilmamak sarti ile. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|