|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
cloves
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kulak alti lenf bezlerinde şişlikGönderim Zamanı: 29 Oca 2015 Saat 17:38 |
|
Merhaba doktor bey kızım 6 yaşında 33kg 128cm.dün kulak altında şişlik farkettik.kabakulaktan şüphelendik bugün dr goturduk çocuk hastanesine. Dr kan tahlili ve ultrason istedi,crp 118, wbc. 12.13 çıktı.sol lenf 37 mm,sag 36mm ölçüldü.dr şurup işe yaramaz igne yada hastaneye yatis yapicaz dedi ve 10 tane en....xia verdi.boğaza bakarak sinuzit teshisi konabilir mi,?yaklaşık 15_20 gündür burun akintisi devam ediyor.öksürük de vardi balli limon ve illiadin vermistim.sinuzit için bir tedavi onerebilirmisiniz.?iğneler icin cevabınızi bekliyorum.şimdid3n.teşekkürler
|
|
![]() |
|
cloves
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Oca 2015 Saat 01:15 |
|
Hocam yanıt gelmeyince iğnenin 1.sini yaptırdık.akşam kulaginin da agridigini söyledi.ateşi de var , dili beyaz, hiçbirşey yemiyor (yaklaşık 20 gündür istahsiz ,son 2 gundur sadece 1 brd sut 2kasik yemek falan yiyor) .Ne yapmamizi önerirsiniz .
???
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Oca 2015 Saat 03:52 |
|
Aceleniz neydi??? Atlimi kovaliyor!!
Normal bir lenf bezi.. Tahliller ve US'da ne oluyor!! Resmen soyguncu bu namussuzlar.. Ama bunlar hep, benim yazilarimi okumadiginiz icin oluyor.. Tek basina, deri altinda, bilya gibi hareketli bezeler, normal "Lenf Nodulleridir" HICBIR SEY YAPILMAZ.. Namussuz birde Igne verdi ha!!! Bunlar bir olustumu. 2-3 aydan evvel kuculmezler. 10 tane degil, 100 tane igne yapsaniz hicbir kuculme olmayacak... Cocuk sadece Grip geciriyor.. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Kulak agrisi oldugunda, Serum Fiz'i birakin, Iliadin DAMLA; Gunde:2x2'ser damla her iki BURUNA damlatin(3 gun) Cok okumaniz lazim, yoksa bu yediginiz kazik, son kazik olmayacak.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|