Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - agiz kokusu,ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumagiz kokusu,ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
özlemcem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı özlemcem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: agiz kokusu,ateş
    Gönderim Zamanı: 04 Oca 2015 Saat 13:16
Hocam oğlum 19 aylık. 15 gun önce grip geçirdi. Bikac gün önce burnu hafif kanamis.simdi les gibi agiz kokusu (emzigi berbat kokuyor) dilde beyaz pas ve hafif ara ara ateşi oluyor ve de halsiz. ates dunden beri yok. Okudugum kadarıyla sinuzit geçiriyor bu yüzden illiadin ped basladim.ates ve agiz kokusu antibyotik gerektiriyor mu? Ne önerirsiniz? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118326
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2015 Saat 18:41
Evet, gerektiriyor.. Aug..tin 200, gunde;2x1 olcek (5ml) verin. 70ml lik kutudan alin ve kutuyu bitirin.
Beraberinde, mutlaka 5 gun; Iliadin damla kullanin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Oca 2015 Saat 18:42
Yukarı Dön
özlemcem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı özlemcem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2015 Saat 18:48
Çok teşekkür ederim. Gripten sonra hep böyle agiz kokusu oluyor.sanirim sinuzit oluyor. Olmamasi için gripken ya da aonraain da ne yapmak lazim?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2015 Saat 19:17
Sinuzit degil... Sinuzit zaten her "Bogaz enfeksiyonunda" olan bir hadise. Aynen, Orta kulak agrilari gibi, olusan odem sonucunda, oluyor. Iliadin ile duzelir. Her Grip oldugunda, bol Serum Fiz kullanin, yeterli olmazsa; Iliadin damla kullanilir. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
özlemcem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı özlemcem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2015 Saat 23:23
Hocam agiz kokusu geçti ates de iki gündür yok.k.b.b ye götürdüm  Sinüzit dedi ve Agumentin 400 verdi.sizce gerekli mi hala illiadin kullanıyorum sadece. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2015 Saat 00:01
Sadece; Iliadin kullanin.. Goruyorsunuz degilmi, ne kadar zavallilar... Hicbir sey bilmiyorlar, her hastaya Antibiyotik dayayarak doktorluk yaptiklarini saniyorlar.
Yukarı Dön
unal Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 63
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı unal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2015 Saat 16:44

Hocam gereksiz başlık açmak istemedim. Benimde oğlum her gribin arkasından sinüzüt hadisesi ve buna bağlık geniz akıntısından çok fazla öksürük. Sizden öğrendiğim Serum fiz. Damla olanını yattığı yerden 10’ar damla yapıp sümkürtüyorum. Sonra iliadin 3 gün 2x2 şeklinde yapıyorum. İliadini 1 ay içinde birergün arayla tekrarlıyorum. İliadini her defasında 5 gün 2x2 yapmamın bir sakıncası yok dimi hocam doğru anlıyorum???

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2015 Saat 21:18
iliadin; 3 gun yeterli olur. Ancak; agri devam edenlerde, 5 gun kullanabilirsiniz...Gerisi dogru.. Okumaya devam.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.