|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ara 2014 Saat 23:25 |
Hocam merhaba,
Bebegim 1 haftalik. Sutum ozellikle geceleri cok oluyor ve emzirdigimde bebegin agzina likir likir geliyor, nefessiz kalip birakiyor boyle oldugunda. Bir de gun icinde gogusler cok dolu olmadiginda da memeyi bosaltmiyor. O emdikten sonra hala dolu hissediyorum. Cok aktif emdigini hissetmiyorum. Memeyi iyi kavriyor bu konuda hicbir problem yok. Ben gunde 2 kere sagip biberonla veriyorum. Cene kaslari gelissin diye acaba hic biberon vermesem mi? Emzirme ve bebegin emme gelisimi hk. bilgi verebilir isiniz rica etsem? Saygilarimla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, biberon filan ise karistirmayin...
Ne girdigini anlayamiyorsaniz, ne "ciktigina" yani kakasina bakin. Altin sarisi renkte ve Hardal kivaminda olmasi gerekir. Yesil kaka cok yedigini, top-top sert kakalar; ac kaldigini gosterir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|