|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tutu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kas 2014 Saat 17:58 |
Hocam iyi akşamlar. Bayağıdır size yazmıyorum, öncelikle sevgi ve saygılarımı sunarım size. Kızım 1 gece önce gece uykusundan uyanıp yutkunurken boğazım acıyor anne dedi. Bal verdim bir kaşık uyuduk. Sabah KKB ye götürdüm çünkü babasıda 2 gündür boğaz ağrısı ve gribal şikayetleri vardı, onada bulaştı sanırım diye düşündüm. Doktor boğazında kızarıklık var antibiyotik başlayalım ilerlemesin dedi, ceftinex sabah akşam, iburamin cold verdi günde 3 defa ve iliadin.Dün gece ateşlendi hafif,burun tıkanıklığı,ses değişimi ve geniz akıntısı var. Kızım hastalanınca korkuyorum hastalığının ardından her defasında 5 gün gece gündüz süren öksürük atakları geçiriyoruz.Bunu daha öncede konuşmuştuk sizinle.Öksürükten korkmayın diyorsunuz siz biliyorum ama annelik işte,onun o perişan halini görmek içimizi eziyor.İşte yine korktuğum için başladım antibiyotiğe. Yanlışmı yaptım? Kızım 24.01.2008 doğumlu,kilosu 19.5, boyu 117 cm.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cocugunuz Grip geciriyor.. O SAHTEKAR'in verdigi Antibiyotik ve Iburamin-Cold sayesinde, TEKRAR;
" Kızım hastalanınca korkuyorum hastalığının ardından her defasında 5 gün gece gündüz süren öksürük atakları geçiriyoruz " AYNI OLAYLAR OLACAK... o ILACLARI NIYE BASLADINIZ.... o KADAR ANLATIYORUM: 1- Agizinda koku ve Dilinde kalin bir pas yoksa, Antibiyotik gerekmez, bu sarlatanlara inanmayin. 2- Sonu "-Cold" ile biten, HICBIR ILACI EVE BILE SOKMAYIN.... Gene ayni maceralari yasayacaksiniz, yazilarimi okuyun. Cok okumaniz lazim... |
|
![]() |
|
tutu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dediğiniz gibi ilaçları kestim kullanmadım. Boğaz ağrısı geçti, burun akıntısı için 5 gün iliadin kullandım,1 gün ara verdim yine kullanıyorum ama burnu çok dolu genzine akıyor ve gıcık öksürüğü başladı.Bu akıntıyı kurutmak için verebileceğiniz bir ilaç yok mu acaba. Onun dışında bir rahatsızlığı yok, keyfi yerinde ama yine o gıcık öksürük başladı çok huzursuzum.3 yaşından beri her hastalık sonrası yaşadığımız bu öksürük atakları bizide kızımıda çok yoruyor.Doktora götürdüğümüzde astım teşhisi koyduklarını biliyorsunuz, ciğerlere kortizonlar,broş açıcı fısfıslar,nebülatörlerle geçen sıkıntılı günlerde sizinle konuşup hepsini kesmiştim.Onlarda çünkü o atakları kesmiyordu.Sadece bir doktorun verdiği actidem öksürük şurubu yarın saat kesmişti ,ve 6 saat ara ile kullandığımızdada seyrini azaltmıştı öksürük atağınında çocuk kendine gelip yemek yiyebilmiş,konuşabilmişti.Aynı günleri yaşamaktan korkuyorum.Nolur bu akıntıyı kesebilecek bir çözüm önerin bana.Saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O "akinti" en az 2-3 hafta surecek...O akinti; gribe karsi, vucudun savunmasi olup, o keriz doktorlarin verdikleri ilaclarla, "kurutulursa" esas o zaman basiniza is acilir.. Turk doktorlari; hastaliklarin olusunu ve vucudun hastaliklara tepkisini inceleyen; "Fizyo-patoloji" ilminden yoksundurlar zira; '70 li yillarda, bu ders Turk Tip fakuletelerinden kaldirilmistir.
SADECE; Benim Gripler icin anlattiklarimi uygulayin.. Oksurugu kesmeye calismayin. Sagladigi gecici "Sahte iyilik hali" nin bedeli 5-7 gun sonra cok agir odenir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Kas 2014 Saat 00:02 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|