|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ÖMERİM ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kas 2014 Saat 16:07 |
Hocam iyi gunler benim 20 aylik bir oglum var aylardir sadece sutle besleniyor 11 kilo saglik ocaginda boyunu olcturduk ama cok huysuzlandigi icin pek guvenemedim hocam ama boyu onun ayindaki cocuklardan daha uzun cunku gunde 2 litre sut 500 ml de gece iciyor su hic icmiyor sipraktin kullandim hocam ama sadece ictigi sutun miktarini arttirdi yarim saatte bir sut icmek istiyor ama ben biseler de yemesini istiyorum bunlarin disinda cok fazla zeytin yiyor et hic yediremiyorum hicbise yemedigi icin boyle beslenmesi saglikli mi icim hic rahat etmiyor takinti haline getirdigi biberonu var kaucuk sisti artik koptu ucu inadindan sut de icmiyor 2 gundur ne yapmam lazim hocam kafam cok karisti lutfen bi yol gosterin zorla yedirsem icime sinmiyor susuzluk bobreklerine zarar verir diyorlar dogru mudur bu arada hic emmedi oglum 3 ay sutumu sagdim sadece cevabinizi bekliyorum simdiden tesekkurler
|
|
ömer
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Hicbir canli, onunde su varken, susuz kalip, Bobreklerine bir zarar gelmez.. Bunlari kim uyduruyor, bilmiyorum. Susuz kalma sonucu, bobreklerden once, beyin ve dolasim sistemi zarar gorerek sahis olur...
2- Sut, vucudun su ihtiyacinida karsilar... Ayrica su icmeye gerek yoktur. 3- Sakin yeni biberon almayin, bu firsatla biberonu biraksin, sutu azaltabilir, o zamanda zaten diger yemeklerden yiyecektir. Sabirli olun, zamanla hersey yoluna giriyor. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|