|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kas 2014 Saat 23:17 |
Hocsm bundan 3 hafta once kızım (21 aylık) krup oldu. Biz sadece decort yarım ampul iğne yaptırdık. Sonrasında izotonik solusyonla burnunu temizledim. Serum fiz damlattım. Coldmix kullanıyorum. Nadir gece yatmadan once 2 ser damla iliadin ped kullanıyorum. Burun akıntısı olmuyor, sadece ben izotonik solusyonla temizleyince geliyor. Gelen mukus cogunlukla saydam bazen sarı renkte oluyor. En buyuk sorunumuz gece baslıyor. Nefes alamadıgı için cok sık uyanıyor ve fazla uyku alamıyor. Gozlerinin altı mor. Cok uzun surdu.
1. Sinuzit mi oldu hocam? Goz altı morlugu sinuzit i mi isaret ediyor? 2. Enfeksiyon/damarlarda sisme vs mi var? 3. Antibiyotik kullansak gecer mi? Hocam bir yol gosterin lutfen kızım için çok çok üzülüyorum. Saygılarımla. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Sinuzit'i fazla kafaya takmayin, cok onemli degildir, Grip gectikten sonra kendiliginden bile iyilesir. Goz alti morlugu;Sinuzit'e isaret etmez.
2- Enfeksiyon olsa; Yuksek ates, agizda pis koku ve dilde pas olurdu. 3- Gripal olaylar, HICBIR Antibiyotik ile gecmez. Aynen devam edin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|