|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mishca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Tem 2014 Saat 12:35 |
Kadir Bey, merhabalar
Oğlum 7,5 aylık 3 gün ateşi oldu kendiliğinden düştü,ateş dışında şikayetimiz olmamıştı.Dün ateş düştükten sonra memeyi emerken öğürmeye başladı gecede devam etti sadece öğürüyor peşinden kusma gelmiyor ayrıca 2 gündür dil ucunda ve dudak kenarlarında beyazlıklar var eline limon vermiştik o tahriş etmiş olabilir diye düşünmüştüm fakat artmaya başladı.yapmam gereken birşey varmı hocam? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118380 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimler cok guzel. Bu durum, pamukcuk ve Herpangina'dan cok farklidir.. Bu iki hastaliktada agiz icinde agri cok on plandadir. Bu durumda ise, agri olmaz...
Agizinin icindeki zar (mukoza) degisip, dokuluyor. Cocuga herhangi bir zarari yoktur ve, veya tedavisi gereken bir durum degildir. |
|
![]() |
|
mishca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim hocam.
|
|
![]() |
|
Zeynep Sevgi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep Sevgi
hocam benim 45 haftalık bir kızım var. kızamık aşısı vurulduğundan beri sürekli vücutta bir kırgınlık huysuzluğu var. bu arada hafif de olsa bir su çiçeği geçirdi en azından biz öyle sanıyoruz. çünkü arkadaşımız bizi ziyaret ettikten iki gün sonra kızının döküntüleri başladı. onun kızı çok ağır geçirmesine rağmen çok şükür bizimki 10 dan fazla diyemeyeceğim döküntü ile bir kaç günlük hastalık haliyle atlattı. fakat şimdi bende de olan bir boğaz ağrısı sanırım onda da var. bir gün ateşi yükseldi 38.5-39'a. burun akıntısı ağrı ve öksürük vardı, ağızda koku yok fakat dilde beyazlık vardı. burnunu açık tutmaya çalıştım. duş aldırdım. ballı limon verdim. şu anda ses kısıklığı var biraz. ve öksürüp hapşırıyor. yalnız hocam iştahı kapandı ve sürekli emmek istiyor e tabi sütüm de yetmiyor. zayıfladı. bu bir ayda ya hiç kilo almadı ya da verdi şu anda 10.4 kg ve boy 75 cm. hocam asıl beni endişelendiren şey dilinde beyazlık ve ağız kenarlarında beyaz kabarcıklar vardı dikkatli bakınca damağında da kırmızılıklar gördüm yara gibi. bu ne olabilir hocam ve yapmamız gereken nedir? bir haftaya yakın ağzına birşey koymak istemedi. bugün biraz yedi sanki.
Düzenleyen Zeynep Sevgi - 01 Tem 2014 Saat 19:41 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam,
Yukarıda durumumuzdan bahsetmiştim.3 gün 38-39 darda ateş olmuştu ateşin son günü öğürmeler başlamıştı dün gün boyu huysuzdu gece 1 kere fışkıırır tarzda kustu sancılanıyor emmek istiyor her emmek istediğinde kusar gibi oluyor hafif ishali var sabah çok fazla gaz çıkardı ishal gibi kaka yapmış hiç bir grip belirtisi yok budurum domuz gribimi? yoksa rota virüs bu şekilde hafif seyr edermi hocam ? Aşıları yapıldı.Gece sancılanarak ağlama krizine giriyor ağrı kesici vermem doğru olurmu.Cevabınız için teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118380 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
-Zeynep-Sevgi: Eger agizda gordukleriniz, "yara" olsa idi, memeyi rahat ememezdi.. Agiz ici mukozasi degisiyor.
-mishca: a)Grip+ Kusma ve ishal = Domuz Gribi b)Kusma ve ishal'in beraber olmasi = Rotavirus veya benzeri, viral bir ishal.. Sanci icin ilac vermeyin. Ameliyatlik bir durum OLURSA, anlamasi zorlasir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Tem 2014 Saat 11:55 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|