|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
azrul ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nis 2014 Saat 00:26 |
İyi çalışmalar kadir bey daha önce de bu konuda size başvurdum konular arsivlendigi için yeni başlık açtım. sorun hidrosel . olayı ozetliyim: oğlum hidrosel olmuş ve ocak ayında 4ay sonra tamamen geçmişti sayenizde ameliyat etmemiştik. geçen ay çok öksurdugu için tekrar bir sis meydana gelmiş ve siz karın içi basinctan dolayı bunun olabileceğini soylemistiniz.çocuğun ağrısı yok ve ışık tuttugumda hidrosel olduğunu anlıyorum. ancak şişlik geçen haftaya kadar bazen tamamen iniyordu bazen hafif çıkıyordu. Son 1 haftadır sis ilk hidroselindeki gibi baya artti. ağrı falan yok çocuk zipliyor koşuyor. ama bizim goturdugumuz cerrahlar sağolsun bizi öyle korkuttular ki . bu durum kötüye mi gidiyor bilemiyorum. cerrah bi daha siserse kesin ameliyat demişti. o yüzden goturemiyoryz da doktora. sizin fikrinizi almak istedim hocam yanlış birşey yapmiyim diye. bu sis kasik fitigina dönüşür mu veya bu hidrosel de ameliyatsiz düzelir mi? bunun cevabını verirseniz sevinirim. bu arada oğlum 2.5 yadinda
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O cerrah palavralarina karnimiz tok... Takip edilecek,baska yapacaginiz bir sey yok... En kotu olabilecek sey; FITIK gelismesidir, onunda ameliyati cok basittir. Ancak, fitik olursa, ameliyat olur, buda; atla-deve degil...
|
|
![]() |
|
azrul ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey sizin son mesajinizdan bugüne kasık bölgesi çok daha fazla sismeye başladı ve her geçen gün daha da sisiyor gibi.eskiden sisin indiği ve arttığını gozlemliyordum. daha önce dediğim gibi ağrısı yok ve ışık testiyle hidroseli anlıyorum. ancak şişligin artması bizi korkutuyor acaba bu fitiga çevirir mi diye. haftaya cerraha gosterecez ama ameliyat bizi korkutuyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
FITIGA CEVIREBILIR... Ama illaki "fitik" olur diyede bir kaide yoktur. Cok ziplayip-hoplamasin, bilhassa, yuksekten atlamasin. Cok hareketli olmazsa, daha cabuk kaybolur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|