|
Down Testi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deryadmr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şub 2014 Saat 18:10 |
Merhaba,
8 haftalık hamileyim. Down sendromu testi yapıldığını duydum ve yaptırmaya karar verdim bende. Ama ne kadar güvenli. kesin bilgiler veriyor mu bilemiyorum. En önemlisi de nereye yaptırmam gerekli. Bu konularda güven çok önemli. Daha önce bu testi yaptırmış kimse var mı ? |
|
![]() |
|
hayat ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meraba,
hamileliğimin 8. haftasındayım bende. Amniyosentezden önce başka alternatifleri aradım. Prena Test ve Harmony arasında kalmıştım. Fakat baya bi araştırdım ve prena testin aldatmaca olduğnu öğrendim. Ve harmony testte karar kıldım. Arkasında kurumsal bi kimlik var. En güzelide kanımı almak için eve geldiler. Yanı hizmet kusursuz. Teşekkürler .......... Düzenleyen Gamze - 19 Şub 2014 Saat 20:24 |
|
![]() |
|
selin.cml ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selin.cml
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende tavsiye üzerine..............yaptırdım testi. Zaten yaptırmayı düşünüyodum. Baya araştırdım.
Birazda titiz bi insanım :) Kuruma girdiğiniz zaman kaliteli ve güvenilir olduğunu anlıyosunuz zaten. Bende çok menun kaldım açıkçası. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.... Düzenleyen yasemin - 07 Mar 2014 Saat 18:43 |
|
![]() |
|
ebremr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Tem 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
12.haftada ıkılı test yapılıyor onda risk yüksek cıakrsa amnıyosentez yapılıyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|