|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
meryem82 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() Gönderim Zamanı: 12 Oca 2014 Saat 19:41 |
Merhaba hocam oğlum 10 gün sonra 3 yaşında olacak..13600 kg 97 cm...uyurken ağzından salya geliyor ve gördüğünüz üzere zayıf...burnuda kaşınıyor. yazın parka bahçede çok oynadı kurt olmasından şüpheleniyorum.andazolun 3 yaşında kullanımı nasıldır.Doktor başka söylüyor prospektüste başka yazıyor..
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() |
Kadir Hocamızın daha önce vermiş olduğu cevapların linkleri aşağıdadır, geçmiş olsun... |
|
![]() |
|
zepzelinda ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() |
Hocam benim oglumun da andazol kullanmasi gerekiyor gibi ama bu grip salgininda vermeye korkuyorum.Siz ne dersiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118467 |
![]() |
Ne alakasi var!! Verebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
zepzelinda ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() |
Hocam buradaki çocuk doktoru gripken vermeyin demişti, bağışıklığı baskılar daha kötü olur dediği için size sormak istedim. Görüyoruz ki bize söylenen herşey yanlış :( teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118467 |
![]() |
Hic alaksi yok... Aptal, bir yerlerden bir seyler duymus, onuda yanlis anlamis... Ketrax diye bir parazit ilaci vardir, bu ilac ayni zamanda; "Immunomodulator" dur... YANI, BAGISIKLIGI UYARIR...Ketrax ile Andasol'u karistiriyor, birde ustelik, konuyu ters anlamis.. Ne diyelim!!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|