Hocam benim 16 aylık bir kızım var, bundan yaklaşık 2 ay kadar önce bronşit geçirdi, antibiyotik tedavisi uyguladılar, daha sonra kreşe başlamak zorunda kaldır, bir ay kadar sonra burun akıntısı, öksürük, hafif ateş şikayetimiz oldu, doktora götürdük, soğuk algınlığı dediler ve soğuk algınlığında kullanılan bir ilaç verdiler, 3-4 gün kullandık ancak şikayetlerimiz geçmedi ve hırıltılar çoğaldı tekrar doktora götürdüğümüzde bronşit başlangıcı dediler ve buhar ve ventolin verdiler, iki gün ventolin kullandık,daha sonra düzeldi, bağışıklık sistemine baktılar sorun olmadığını bronşitinin alerjik olduğunu söylediler. alerji testi için gün verdiler, bundan yaklaşık 13 gün önce tekrar burun akıntısı, hafif ateş (37-37,5), öksürük, öksürürken kusma, hırıltı şikayetimiz oldu, doktora götürdük, grip nefesini sıkıştırmış deyip ventolin ve buhar verdiler, sıkışıklığı geçti ancak öksürük, burun akıntısı, uyurken tıkanıklık kusma,iştahsızlık, halsizlik şikayetlerimiz geçmedi. grip için kullanılan bir ilaç verdiler, ben o ilacı kullanmadım çünkü daha önce kullandığımızda pek işe yaramadı ve bronşit oldu, ağrı kesici ateş düşürücü ilaç kullandım ancak şikayetimiz geçmedi, dün tekrar götürdüm, solumunum bulgularının iyi olduğunu söyleyip balgam söktürü ilaç verdiler, yalnız geçmişinde bronşit hikayesi olunca antibiyotik yazdı doktor. ne yapacağımı bilemiyorum. iki aydır tam bir düzelme göstermedi. bunun üzerine kreşten aldım. iki haftadır kızım bişey yemiyor, öksürürken balgamlı bir şekilde kusuyor, hafif ateşi çıkıyor ancak kısa sürüyor, uyurken burnu takınıyor uyutmadan önce serum fizloyjik ile açıyorum, bu arada azı dişlerini çıkarıyor, sizce nasıl bir yol izlemeliyim.