Merhaba Hocam,
Ne yazıkki sizi çok geç keşfedenlerdenim.Günlerdir yazmış olduğunuz tüm makaleleri ve büyük bir özveri ile yanıtlamış olduğunuz tüm soruları okuyorum.Okudukça yaşanmış olan tüm problemlerin aslında bizim yaşadıklarımıza ne kadar benzediğini ve ülkemizdeki sağlık sisteminin mesleklerine,her şeyden öte insana saygısı ve sevgisi olmayan sözde doktorların sayesinde gün geçtikçe nasıl dahada kötüye gittiğini büyük bir üzüntü ile daha iyi anlıyorum.
Aslında senelerdir yaşamış olduğumuz trajediyi,sadece bir kağıt parçasını duvara asmak ile gerçek bir doktor olduğuna inanan insanlara güvenipte nasılda yanılgı içerisinde ona kötülük yaptığımızın farkında olmadan çaresizce küçük oğlumuza gereksiz onlarca ilacı vermek zorunda kaldığımızı uzun uzun anlatmak isterdim.
Ancak değerli vaktinizi fazla almamak adına sürekli tekrarlayan bademcik problemimiz konusunda değerli görüşlerinizi ve desteğinizi rica edeceğim.
Oğlumuz şu anda 5 yaş 9 aylık.Son iki senedir yaz ayları hariç neredeyse her ay düzenli olarak aşağıda detaylarını gönderdiğim tablo ile karşı karşıya kalıyoruz.
1 ) Şiş ve kızarık bademcikler
2 ) Bademcikler üzerinde Beyaz noktalar
3 ) 38,5 – 39,5 derece arası ateş
4 ) Dilde ve/veya ağızda yara
5 ) Ağızda koku bazen oluyor,bazen olmuyor
6 ) Kusma genel olarak olmuyor veya nadir oluyor diyebiliriz
Düzenleyen EKA - 14 Mar 2013 Saat 18:25