Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Zeka Gelişimi ile ilgili
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumZeka Gelişimi ile ilgili

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
özüdoğru Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 539
Mesajın Direkt Linki Konu: Zeka Gelişimi ile ilgili
    Gönderim Zamanı: 21 Şub 2013 Saat 15:21
Sayın Hocam sizi hergün takip ediyorum benim bebeğim 15 aylık oldu. Baba ve ben çalışıyoruz bebeğimi hala emziriyorum akşam eve gittiğimde ve gece de 2 veya 3 kez kalkıp emiyor. Bebeğimle sürekli konuşuyorum birşey yapmak istediğimde ona ne yapacağımızı anlatıyorum beni dinliyor. Sakin ve huzurlu bir yaşamımız var. Kızıma bakıcı bakıyor o da onunla ilgili. ama bazen kızımda sinirli ve huysuz davranışlarda görüyorum. Olaylara bilinçli yaklaşmaya özen gösteriyorum. Hocam bebeğimin zeka gelişimini nasıl ilerletebilriim. Organik gıdalarla beslenmesine dikkat ediyorum. Herşeyini organik ürün alıyorum. Bebeğimi sakin bir ortamda büyütüyorum. Zeka konusunda biz annelerin dikkat etmeleri gereken nelerdir. Bu konudaki düşüncelerinizi öğrenmek isterim. Sevgi ve saygılarımla.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118001
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2013 Saat 23:28
Zeka; Allah vergisi bir ozelliktir. Siz mevcut zekayi arttiramazsiniz. Yaptiginiz islerin hepsi nafile ve luzumsuz masraftan baska bir ise yaramiyor. Yapabileceginiz yegane KATKI: iyi bir egitim vermeniz/saglamanizdir. Gerisi hikayedir...
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1684
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2013 Saat 14:44
hocam merhaba ben ankarada yaşıyorum burada özel okul çok var en ucuzu senelik 12000 tl ile 36000 tl arasında değişiyor 2 çocuğum var devlet okuluna gitmek durumundalar
tabikide ben sizin görşlerinizi önemsediğim ve beğendiğim için soruyorum sizce devlet okullarında iyi eğitim vermemiz için neleri aramalıyız
kızım 5 yaşında sevgiler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118001
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2013 Saat 20:41
Aramaniz gereken:  Iyi ogretmenlerin oldugu bir okul. Okul, 4 duvardan ibaret degildir, onu kiymetli yapan, ogretim uyelerinin kalitesidir... Bu ozel de olabilir, Devlet okuluda olabilir. Biraz da sansa bagli...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.