Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebeklerimizin gelişimini burada paylaşalım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBebeklerimizin gelişimini burada paylaşalım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 19>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10210
Mesajın Direkt Linki Konu: Bebeklerimizin gelişimini burada paylaşalım
    Gönderim Zamanı: 06 Haz 2007 Saat 13:43
selam kızlar hadi bakalım söyleyin sitemizin en büyük ve en küçük bebeği kim,sırayla neler neler öğrenip neler yapıyorlar.....

Ata Deniz 11,5 aylık emekliyor,sıralıyor avazı çıktığı kadar bilinçli bir şekilde anne diyor ve acıkınca mamma diye sayıklıyor...tabii zaman zaman baba da diyor....ayrıca gel gel ve bişey istediğinde ver ver diyor,bazende hadi hadi diyorLOL
en büyük zevki banyo yapmak suyu çok fazla seviyor....

Düzenleyen fatoş - 26 Eki 2008 Saat 23:18
Yukarı Dön
humeyra Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2466
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2007 Saat 15:16
anıl 20,5 aylık

taklit ediyor ve  elline ne geçerse  fırlatıp atiyor
Çatal/kaşık kullana biliyor
Koşuyor
burnun ağzın vs nerde diye sorduğumda gösteriyor
anne, baba, mama, dede, teyze, aba, abi, kalk, gel, ver, otutur, bicbici, aç, alo, hoşca kal, bye bye diyor yani kendini rahat rahat ifade ediyor...

A-N-I-L 27.09.2005
Yukarı Dön
canımkızım lena Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 15
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2007 Saat 15:17
selam...Lena 43 günlük,emiyor,altını kirletiyor ve uyuyorSmile.Eşim işden gelince kızımız ile bir iki saat boyunca müzik eşliğinde dans ediyorlar lena bundan çok hoşlanıyor sonunda yorgun düşüp uyuyor prensesim.hergün bu dansı yapmak istiyor.Gün boyunca onunla bol bol konuşuyorum tabi şimdilik pek tepki veremiyor ama biliyorum onu çok sevdiğimizi hissediyor.sesimizi tanıyor artık sesin geldiği yöne kafasını çeviriyor,hareket ettiğimizde gözleri ile bizi takip ediyor.odasındaki dönenceyi gözleri ile takip edip gülücük yapıyor,o gülücükleri bize yapacağı günü iple çekiyoruz.Tongue
Yukarı Dön
Melissam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 35
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2007 Saat 15:25
Melissa 4,5 aylik dogdugundan beri geceleri annesini hic uzmez cok guzel uyur.Son iki gundur annesinin sutu az diye biberónla tanisti birakmak bilmiyor.Bir haftadir Havuc ve patates puresini tatti cok hosuna gitti elimi tutup kasigi agzina goturuyor.Umarim ilerde  kasiklari hammm yap yada ucak ucuralim diye kandirmamiza gerek kalmaz:))) Yuzu koyun uzanip oyuncaklarina uzanmaya calisiyor, beceremeyince kiziyor.Her seferinde bordo sacli Babaannesi ve pala biyikli dedesini gorunce avazi ciktigi kadar bagirip agliyorrr.:))) Bu gunlerde sevinc cigliklari atma talimleri var

Düzenleyen Melissam - 06 Haz 2007 Saat 16:10

Ahhh Annelik sen ne guzel seysin.Allah olmayanla
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10210
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2007 Saat 16:09
ee hadi kızlar...neredesiniz....
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2007 Saat 20:16

benim cimcime 6 buçuk aylık çok güleçtir dışarı çıkalım sevmeden yanımızdan kimse geçmez herkese gülücük dağıtır.

gevezedir keyfi yerideyse kendi halinde konuşurur anne dediği çok olur ama daha çok annannanan diye arka arkaya söyler içinde anne sözcüğüde gecer tabi:)

sözlü müzik duyduğunda ağzını hareket ettirip playbak yapar.
sesli öpücük atarım oda karşılık verir özellikle mama yerken karşılıklı yaparız.
ellerimle gel gel veya bay bay yaptığım zaman ellerine bakıp eviripçevirir yapmaya çalışır.
biraz biraz ayaklarının üzerine basıyo artık bu konu canımı sıkıyordu ayın 23 ünde 7 aylık olcak o zamanı bekliyorum zaten kontrole gidecek
şimdilik bu kadar kız ağlıyo

Yukarı Dön
KARAHAN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 65
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2007 Saat 20:37
benim sarışınım 27 aylık yürüyor,koşuyor takla atmaya çalışiıyor karnı acıktığı zaman kıyamet kopuyor atta dendiği zaman kıyafetlerini -çorabına kadar-getiriyor ve asla şapkasız dışarı çıkmıyor her söylediğimi anlıyorda bana pek cevap vermiyor şimdi de oturmuş ablasıyla kavak yellerini izliyor.
*İcRaAtıNın FeLSefEsİni Taşı KıyAfeTini D€ĞİL GöZe BaTan ZeKan OLsun PosTun D€ĞİL*
Yukarı Dön
bengü Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 681
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2007 Saat 07:43
benim oğluşum 3 aylık heryeri oynamya başladı çok hareketli çok güzel gülüyo beni tanıyo artık yanına gidince sevinç çığlıkları atıyoLOLyerim ben onuu
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 19>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.