Kızlar kendi sağmalık dönemim aklıma geldi

Bu kadar stresin içinde sıkıntınızı unutup yüzünüzde gülümseme olsun istedim.

Öncelikle meleğim maşallah sütün güzelmiş. Ben de 3 aydan sonra çalıştım günde 2 kere sağıyordum sabah 11 de ve öğleden sonra 4 te akşam eve gidince de emziriyordum hemen 2 saatte işim geri kalıyor diye sağma şansım olmadı açıkçası
Yanlış anlamazsanız eğer 2 tane çocuk büyütmüş ve yaşça büyük biri olarak sizi deneyimlerimi ve tavsiyelerimi söylemek istiyorum.
Öncelikle kullanmanız gereken en önemli şey eczaneden alacağınız süt saklama poşedi. Mutlaka bu poşetleri kullanmalısınız. Ne bileyim saklama kabı şişe kavanoz olmaz açıp kapadıkça sütün vitamin değeri düşer. Ben çok araştırdım. Benim çok sütüm olmuyordu ve arda 100 cc içiyordu. yapmanız gereken şu arkadaşlar sütünüzü sağıp çocugunuz ne kadar içiyor atıyorum 100 cc onu bir poşede koyup ağzını iyice kapatıp buzluğa koymanız. ikinciyi üçüncüyü ayrı eve götürdüğünüzde direkt buzluğa koyun ve sütü asla ısıtmayın ben kayınvalideme çocuk emmeden 1 saat önce çıkarttırıp buzu kendiliğinden eriyip sıcak suyla dolu cezvenin içinde ılıttırıp verdirtiyordum. Bu süt poşetleri serum poşedi gibi üzerinde ml lik çizgiler var ağzı telli hava almasının imkanı yok anlatabildim mi? bir içimlik poşetlere koyarsanız süt artmaz artan sütün vitamini kaçıyor
Üzülmeyin hepsi geçecek gözünüzü açıp kapattığınızda bir bakacaksınız ki çocugunuz kocaman olmuş. ve siz o tatlı sıkıntılarla anılarınızla benim su an yaptıgım gibi başkalarıyla paylaşımda bulunacaksınız. alper cumartesi 10 arda da şubat 9 da 3 yaşına girecek
Unutmayın sizler de çocuklarınız için çalışıyorsunuz. hep güçlü olun ve üzülmeyin olur mu?