Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ishal ve karın ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumishal ve karın ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
serapefe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 32
Mesajın Direkt Linki Konu: ishal ve karın ağrısı
    Gönderim Zamanı: 26 Eki 2012 Saat 21:26
hocam yardım edin oğlumun üç gündür ateşi var karnı çok ağrıyor oğlum fmf hastası atakmıdır bilmiyorum ama kakası ishal gibi ıkına ıkına zorla çok az yapıyor kakada iltihap gibi bişey sümük gibi uzuyor ayrıca çok az kan var ve malesef içinde sanırım çok fazla hareket halinde kurt gördüm hiç iştahı yok çok bitkinim ne olur yardım  

Yukarı Dön
serapefe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2012 Saat 21:29
hocam  oğlumda amipte sık sık oluyor biraz araştırdımda ülseratif kolit olabilirmi  çok kötüyüm tahlil yaptırsak atakdada wbc yüksek crp yüksek çıkyor ben nasıl anlıycam oğlum antibiyotik kullanmalımı değilmi çok üzgünüm kusura bakmayın

zor hayat
Yukarı Dön
serapefe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2012 Saat 22:21
oğlum 5yaş 18 kilo ama kesin 1 kilo daha vermiştir
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119549
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2012 Saat 23:38
Dizanteri olabilir;  Flagy surup; gunde 2x1.5 olcek, 5 gun verin. Iyilesti diye erken kesmeyin. FMF icin; Colchium Dispert ilacini devamli kullanmasi gereklidir.  
Yukarı Dön
serapefe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2012 Saat 00:34
hocam çok sağolun bende öyle düşündüm 2 gündür 3*1 ölçek veriyordum şimdi dediğiniz gibimi vereyim birde kakadaki kurtlar canlı gördüm ve çok syıda ne yapayım siz bi mucizesiniz yüzünüz hep gülsün çok sağolun

Yukarı Dön
serapefe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2012 Saat 00:37
hocam uzun oldu lütfen kusura bakmayın beni mazur görün çok endişeliyim yılda2 veya3 defa böyle oluyor ve amip ve giardia görüldü yazıyor acaba normalmidir olabilirmi yoksa başka bi sorunmu vardır veya bu atak olabilirmi nasıl bilicem

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119549
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2012 Saat 02:59
Flagyl; gorunen kurtcuklara etkili degildir, onlar icin, sadece 1 defa 1 olcek; Andazol surup icirmeniz yeterlidir. Flagyl kullanirken de verebilirsiniz. 1 hafta sonra 1 olcek daha verirseniz, ev-ici bulasmayi veya tirnaklarinda kalmis olan yumurtalarin tekrar bulasmasini onlersiniz.  
Bunlarin ( amip ve kurtcuklarin)  gorulmesi; cocugun yedigi-ictigi, gida veya suya kaka bulasiyor anlamina gelir. El temizligine, yerden birseyler alip agizina koymamasina dikkat edin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Eki 2012 Saat 03:02
Yukarı Dön
serapefe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2012 Saat 11:42
çok sağolun  teşekkür ederim iyiki varsınız

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.