|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Siddartha ![]() Yönetici ![]() ![]() Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2546 |
![]() Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2012 Saat 17:12 |
Merhaba,
Sitemizin yazarlarından, Çocuk Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Fazilet Karakoç, bugünden itibaren forum sayfalarında sizlerin sorularını cevaplayacaktır... http://www.anneoluncaanladim.com/yazarlar/45/fazilet-karakoc/ linkinden Fazilet Hanım'ın sitemizde yazdığı tüm yazılarına da ulaşabilirsiniz. Sevgili Fazilet Hanım forum sayfalarımıza hoşgeldiniz, iyi ki geldiniz... Selamlar, sevgiler... |
|
![]() |
|
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 8280 |
![]() |
Hoşgeldiniz
![]() |
|
![]() |
|
dilek yiğitcan ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3348 |
![]() |
hoş geldiniz
![]() |
|
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
|
|
![]() |
|
Dr Fazilet Karakoc ![]() Uzman ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() |
Teşekkürler, Hoşbulduk
![]() Sevgili Anneler, Kış kapıda okullar da başlamak üzere.... Bu sayfada çocuklarınızın solunum yolları ile ile ilgili sorularınız cevaplamaya çalışacağım. Hepinize sağlıklı ve mutlu bir kış diliyorum. Sevgi ve selamlarımla Prof Dr Fazilet Karakoç |
|
Prof Fazilet Karakoç
|
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3357 |
![]() |
ho$geldiniz doktor hanim ..
|
|
![]() |
|
Dr Fazilet Karakoc ![]() Uzman ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() |
Teşekkürler
![]() |
|
Prof Fazilet Karakoç
|
|
![]() |
|
nurcan ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2432 |
![]() |
ne kadar guzel bir haber hoşgeldiniz
|
|
![]() |
|
didemce ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Tem 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() |
hoşgeldiniz Fazilet Hanım...
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|