hocam bu konuda da fikrinize cok ihtiyacim var, calisan anneler ve cocuklari konusunda bir makalenize rastlamadim, bu konuda bir yazi hazirlasaniz o kadar guzel olur ki :) tecrubeleriniz- bakis aciniz cok onemli benim icin..
dun bir yazi okudum sabiha paktunanin.. 3 yasina kadar cocuklarin yasadiklari beyinde Amygdala’ya kaydoluyormus ve de oradan omur boyu silinmiyormus.. insanlarin kara kutulariymis.. ben sahsen o kara kutuyu annesiyle doldurmasi taraftariyim ama bu konuda artilari-eksileri degerlendirmesini yaparken yetersiz kaliyorum.. sizin ilk hastalariniz simdi birer yetiskin olmuslardir.. ailevi ve de sosyal iliskilerinde calisan-calismayan annelerin cocuklari arasinda nasil bir kiyas yapilabilir...
ilk ise basladigim donemde de sizinle paylasmistim ama dunyada pek cok kadin var calisan ve de onlarin cocuklari demistiniz.. bizimki belki bir zorunluluk degil.. boyle bir durumda ne yapmaliyiz..
ne bileyim belki yazdikalrimdan da anlamissinizdir kafam oldukca karisik.. sizden gelecek yaniti yine sabirsizlikla bekliyorum..
keske turkiye de olsaniz :(