Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - otit mi gerçekten
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumotit mi gerçekten

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeyra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: otit mi gerçekten
    Gönderim Zamanı: 10 Nis 2012 Saat 21:46
hocam kızım 8 ayında geçirdiği bir üst solunum yolu enfeksiyonundan sonra bir türlü kendine gelemedi o zaman ben sizi tanımıyordum cold ile biten ilaçları verdiler ve kızım en son her nezlede hışırtılı solunumla karşılaştı geçen 2 ay boyunca sürekli burnumuz aktı bir ara hışırtı boğazındaydı ıhlamur bal limon hepsini denedim yok hocam geçmedi direndim antb.almamsı için ama benim kız 2 ayın sonunda antb.ve ventolin pulmicortla kendine geldi ciğerlerinde bişey yok diyo doktor hışırtı boğazda kadir bey kafayı yiyeceğim çocuğum 2 yaşında ama nerdeyse 1 er ay arayala hep antb.kullanıyoruz bir doktor bağışıklığı çok düşük demişti bu hışırtılı solunumu esnasında araştırılsın alerjik bir çocuk araştırılması lazım dendi ne yapim hocam kızım 2 gündür kulağım ağrıyo diye tutturdu bende ilk aile hekimine götürdüm otit dedi antb.yazdı daha 2 hafta olmadı antb. bitireli dedim yapıcak bişey yok dedi bende kbb götürdüm kulaklarını ekranda gösterdi tertemiz dedi hocam neden benim kızım en ufak nezlede hırıltılanıyo şükürki limonlu balı sever veririm ben hasta olsun olmasın bizde neden işe yaramıyo yoksa doktorların dediği gibi alerjikmi bir doktor otit derken diğeri yok diyo ve uzun zamdır sol gözünün kenarında ufak bir kızarıklık var çok belli değil acaba kulağı gözemi vuruyo diyorum korkuyorum hocama bana yardım edin bir yol gösterin ne olur
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118726
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2012 Saat 02:57
Grip esnasinda antibiyotik baslatarak sizleri tuzaga dusurduler. Bir turlu antikorlari gelisemedigi icin, bide cocuga camur atiyorlar, "-bagisikligi cok dusuk-" diye basiniza corap orecekler. Otit hadisesini aileler goremedigi icin, onune gelen; Otit diye "sallar" oldu.
YAPACAKLARINIZ:
1- Bir daha ateslendiginde hemen antibiyotige sarilmayin, doktor verirse bile, mutlaka "Kan sayiminda" WBC degerinin yuksek olmasi gerekir.
2- Kulak agrisi yoksa, kim ne derse desin; Otit lafina kulak asmayin.
3-Bu yaslarda "Allerji" olmaz. Allerji gelisebilmesi icin, o madde ile bir sure temas gerekir. Hic tanimadiginiz bir maddeye allerji gosteremezsiniz.
4- Benim; "Ates ve Tedavisi" , ve oksuruk, Grip ile ilgili makalelerimi, ayrica  bu konuda sorulan suallere verdigim cevaplari mutlaka okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.