Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yardımmmm:(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyardımmmm:(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
SED Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 97
Mesajın Direkt Linki Konu: yardımmmm:(
    Gönderim Zamanı: 16 Oca 2012 Saat 19:49
hocamm merhabalrrr saygılaaaarrr sunarım nasıl anlatsam neden başlasammm hocam en son kararımızlaaa magnesie cal... adlı toz ilacı yavaş yavaşş kesmemiii söylemiştinizzz zaltarak kestim kesene kadar günlük olmasada 2 güne bir normal kıvamlı kakamızı yapıyorduk fakat bugün tam 6 gün oldu ısrarla ilacı vermedim derken kakanın iyice sertleşmesiyle sanırımmm ağlamaya başladııı dayanamayıp ilaç verdim yine bekliyorummm1) hocam bu ilacınnn zararı nedirrrr diyetine dikkat etmeme rağmen kabız oluyoruzzz çünküüü kasılmaları aşamadık hala kaka yapmak istemediğiii için de kabızlığa dönüşürüyorrr(tam 3 ay oldu)2)zor kaldığım durumlardaaa verebilirmiyimm saygılarr sunarııımmmm yalvarırım ne yapmam gerekiyorrrrr
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120405
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2012 Saat 01:31
Bir zarari yokda, ilaca fazla bagimli olmasi hosumuza gitmiyor. Arada bir kullanmanizda bir zarar yok, ilaveten "Duphalac" da  kullanin. Activa yogurt denedinizmi?

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Oca 2012 Saat 01:32
Yukarı Dön
SED Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2012 Saat 13:00
teşekkürlerrr hocamm sonsuzz teşekkürlerrrrr sadece 1hafta kullanmıştım ilacıı az az kestimm fakat 1 hafta olduu hala kakamızı yapmadık:(taş gibi bişey çokk özür dileyerekkk yazıyorummm çaresiz kaldım iice ıkınma hareketi yok bu yüzden de çıkmıyorrr (kendi tabiriyleee kakamıı yapmak istemiyorummm kalsın diyorr 3yaşında bu arada)herşeyy içinnnçok teşekkürlerr hocammm
Yukarı Dön
SED Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2012 Saat 14:48
hocammm saygılarr sunarımm sonsuzz teşekkürler her şey için hocam günlük aç karnına 1 yemek kaşığı zeytinyağı verip arkasından ılık su veriyorum 4 gündür kakasını yapıyorr (zeytinyağını direk içirememiştim önceleri çorbalarına katıyordum ama faydasını görmemiştim magnesie cal. ilacın 4 gün süren etkisi olmaz sanırım bu zeytinyağı miktarının bi zararı olur mu saygılarCryumarım zararı yokturrrCryCry
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2012 Saat 18:12
Zeytinyaginin bir zarari yok, ise yariyorsa, yettigi kadar verin. Ara ara soyledigim ilaclarida kullanabilirsiniz.
Yukarı Dön
SED Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2012 Saat 08:11
hocm saygılarrr sunarımm ne olur bir çare olun  nereye gitmeli nerden yardım almalıyım nasıl bir tedavi izlenmeli hocam zeytinyağına hala devam etmekteyizz çok güzel etkisini göstermişti yaklaşık bir hafta normal kıvamlı kaka yapan kızım 7 gün oldu hala kaka yapmadı ama bunda sıkmasının payı çok büyük kakamı yapmak istemiyorum diyor  bugün tam 7 gün:(magnesi verdim yok dr lavman yapmamı söyledi çare yok ıkınma reflexi geliyorr fakat lavmanı  bile tutuyorr çok az cıvık bişeyler çok az ama geldi katı kaka hala görünürde çok özür dilerim bu hafta içinde verdiğim tek farklı şey balık yağı tesadüfmü onun etkisi mi bilmiyorumm:(ameliyatlık bir durum mu hocamm bağırsak uzaması yada baırsak düğümlenmsi adına yalvarırım yardım edin CryCryCrysonsuzzzz teşekkürler saygılarrrrr
Yukarı Dön
SED Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2012 Saat 20:43
hocam yalvarırımm yardımmm sonsuzzz teşekkürlerrrr
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2012 Saat 22:57
Ne ameliyati, ne barsak yapismasi? Boyle seyleri bir yerdenmi duyuyorsunuz? Barsak dugumlenmesi deseniz anlarimda, onda da hic kaka cikmadigi gibi, gaz da cikmaz ve kusmalar baslar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.